Architecten

Architecten
Leer ons beter kennen

Logica brengt je van A -> B  – Verbeelding overal.  (Einstein)

Staat duurzaamheid en circulariteit ook in uw streven om het mooiste ontwerp te realiseren? Met in het achterhoofd kwaliteit, klanttevredenheid en toonaangevend design? En is het tijd voor de mooiste collectie, dit omdat de vloer in elke ruimte nadrukkelijk aanwezig is? Dan is TFD de perfect match.

TFD ontwikkeld zijn collecties zelf en Nederlandse designs zijn toonaangevend voor de hele wereld. Voor u als Architect kunt u kiezen uit meer dan 200 verschillende designs, diverse breedte- en lengte maten. Of het nu gaat om oud hout, steen, beton, Scandinavische Touch, koper of leer designs. Wij hebben het in de collectie.

Een veelvoud aan elegante mogelijkheden voor elke denkbare toepassing. Maar u kunt ook aangeven wat voor idee u in gedachten heeft en samen creëren we dan het design wat u onderscheidt van uw concurrent. Wij gaan graag in gesprek met u over designs.

TFD begrijpt dat er veel komt kijken bij het ontwerpen van een nieuw interieur, daarom hebben wij een snelle 24 uurs stalen service en hebben wij speciaal voor onze klanten de TFD viewer ontwikkelt. Een tool die per direct laat zien wat een vloer/design doet in de ruimte. Deze tool kunt u terugvinden op onze website of vraag onze salesmanagers naar de mogelijkheden.

Zo staat u ook op onze website met naam en toenaam bij vind een dealer en weten toekomstige klanten die onze website bezoeken u nog sneller te vinden.

Ook de bestekteksten die u nodig heeft kunt u vinden op deze pagina.

Wilt u nieuwe klant worden van TFD neem dan contact op met ons en wij helpen u graag verder of bezoek ons Experience Center en laat u inspireren!

Samen in de strijdt om het hoofd en hart te winnen van de eindgebruiker.