Beton
Voor ieder wat wils

Filter de collectie

Kies één filter per keer

Kies een design

Kies een kleur

Kies een product soort

TT915

De TT915 PVC vloer van TFD zijn grote vierkante tegels met een realistische betonlook. Deze tegel heeft een donker betonnen kleur en past goed in een modern interieur.

Bekijk dit product »

TFD 6651A

De TFD 6651A PVC vloer van TFD zijn grote rechthoekige tegels met een realistische betonlook. Deze tegel heeft een licht, gemiddelde betonnen kleur en past goed in een modern interieur.

Bekijk dit product »

TFD 3398

De TFD 3398 PVC vloer van TFD zijn grote rechthoekige tegels met een realistische betonlook. Deze tegel heeft een licht, gemiddelde betonnen kleur en past goed in een modern interieur.

Bekijk dit product »

TFD 1350

De TFD 1350 PVC vloer van TFD zijn grote rechthoekige tegels met een realistische betonlook. Deze tegel heeft een donker betonnen kleur en past goed in een modern interieur.

Bekijk dit product »

ST705

De ST705 PVC vloer van TFD zijn grote vierkante tegels met een realistische betonlook. Deze tegel heeft een licht betonnen kleur en past goed in een modern interieur.

Bekijk dit product »

GS641

De GS641 PVC vloer van TFD zijn grote rechthoekige tegels met een realistische betonlook. Deze tegel heeft een donker betonnen kleur en past goed in een modern interieur.

Bekijk dit product »

RS631

De RS631 PVC vloer van TFD zijn grote rechthoekige tegels met een realistische betonlook. Deze tegel heeft een licht, gemiddelde betonnen kleur en past goed in een modern interieur.

Bekijk dit product »

RM3110

De RM3110 PVC vloer van TFD zijn grote rechthoekige tegels met een realistische betonlook. Deze tegel heeft een licht betonnen kleur en past goed in een modern interieur.

Bekijk dit product »

Concrete 10

De Concrete 10 PVC vloer van TFD zijn grote rechthoekige tegels met een realistische betonlook. Deze tegel heeft een licht, gemiddelde betonnen kleur en past goed in een modern interieur.

Bekijk dit product »

Concrete 9

De Concrete 9 PVC vloer van TFD zijn grote rechthoekige tegels met een realistische betonlook. De Concrete 9 tegel heeft een subtiele flowerprint gegoten in cement waarmee je echt iets bijzonders creëert in je interieur.

Bekijk dit product »