Beton
Voor ieder wat wils

Filter de collectie

Kies één filter per keer

Kies een design

Kies een kleur

Kies een product soort

TFD 3398

De TFD 3398 PVC vloer van TFD zijn grote rechthoekige tegels met een realistische betonlook. Deze tegel heeft een licht, gemiddelde betonnen kleur en past goed in een modern interieur.

Bekijk dit product »

ST705

De ST705 PVC vloer van TFD zijn grote vierkante tegels met een realistische betonlook. Deze tegel heeft een licht betonnen kleur en past goed in een modern interieur.

Bekijk dit product »

GS641

De GS641 PVC vloer van TFD zijn grote rechthoekige tegels met een realistische betonlook. Deze tegel heeft een donker betonnen kleur en past goed in een modern interieur.

Bekijk dit product »

RM3110

De RM3110 PVC vloer van TFD zijn grote rechthoekige tegels met een realistische betonlook. Deze tegel heeft een licht betonnen kleur en past goed in een modern interieur.

Bekijk dit product »

Concrete 10

De Concrete 10 PVC vloer van TFD zijn grote rechthoekige tegels met een realistische betonlook. Deze tegel heeft een licht, gemiddelde betonnen kleur en past goed in een modern interieur.

Bekijk dit product »

Concrete 9

De Concrete 9 PVC vloer van TFD zijn grote rechthoekige tegels met een realistische betonlook. De Concrete 9 tegel heeft een subtiele flowerprint gegoten in cement waarmee je echt iets bijzonders creëert in je interieur.

Bekijk dit product »

Steady 5406

De Steady 5406 is een vloer met een robuuste betonnen uitstraling en geeft een stevige basis aan je interieur. Deze PVC vloer past bij de rauwe sfeer die weerspiegeld wordt in onder andere een industriële woonstijl.

Bekijk dit product »

Steady 5402

De Steady 5402 is een vloer met een robuuste betonnen uitstraling en geeft een stevige basis aan je interieur. Deze PVC vloer past bij de rauwe sfeer die weerspiegeld wordt in onder andere een industriële woonstijl.

Bekijk dit product »

Creative Stone 1614

De Creative Stone 1614 heeft een uitgesproken karakter door de speciale bewerkingen van de ‘stone look’. Deze grijskleurige vloer onderscheidt zich door een gedurfd design.

Bekijk dit product »

Creative stone 1609

De Creative Stone 1609 heeft een uitgesproken karakter door de speciale bewerkingen van de ‘stone look’. Deze bruinkleurige vloer onderscheidt zich door een gedurfd design.

Bekijk dit product »