Design
Voor ieder wat wils

Filter de collectie

Kies één filter per keer

Kies een design

Kies een kleur

Kies een product soort

Experience 2

Het doorleefde karakter van de Experience 2 vloer weerspiegelt een verhaal. De tekening van deze planken wekt de indruk dat ze al een heel leven achter zich hebben.

Bekijk dit product »

7260-2

De 7260-2 van TFD kenmerkt zich door de natuurgetrouwe uitstraling. Elke nerf en knoest van het ontwerp voel je terug in de structuur van de 7260 planken.

Bekijk dit product »

Artep 5

Met de magnetische Artep 5 tegels van TFD creëer je de uitstraling van natuursteen. Deze donker kleurige vloer is tijdloos en vormt een stijlvolle basis voor je interieur.

Bekijk dit product »

Artep 4

Met de magnetische Artep 4 tegels van TFD creëer je de uitstraling van natuursteen. Deze licht kleurige vloer is tijdloos en vormt een stijlvolle basis voor je interieur.

Bekijk dit product »

Artep 3

Met de magnetische Artep 3 tegels van TFD creëer je de uitstraling van natuursteen. Deze gemiddeld, donker kleurige vloer is tijdloos en vormt een stijlvolle basis voor je interieur.

Bekijk dit product »

Artep 2

Met de magnetische Artep 2 tegels van TFD creëer je de uitstraling van natuursteen. Deze licht kleurige vloer is tijdloos en vormt een stijlvolle basis voor je interieur.

Bekijk dit product »

Artep 1

Met de magnetische Artep 1 tegels van TFD creëer je de uitstraling van natuursteen. Deze donker kleurige vloer is tijdloos en vormt een stijlvolle basis voor je interieur.

Bekijk dit product »

MAG-RE-15-8

De MAG-RE-15-8 van TFD is een magnetische vloer die zich kenmerken door de natuurgetrouwe uitstraling. Elke nerf en knoest van het ontwerp voel je terug in de structuur van de MAG-RE-15-8 planken.

Bekijk dit product »

MAG-RE-15-7

De MAG-RE-15-7 van TFD is een magnetische vloer die zich kenmerken door de natuurgetrouwe uitstraling. Elke nerf en knoest van het ontwerp voel je terug in de structuur van de MAG-RE-15-7 planken.

Bekijk dit product »

MAG-RE-15-6

De MAG-RE-15-6 van TFD is een magnetische vloer die zich kenmerken door de natuurgetrouwe uitstraling. Elke nerf en knoest van het ontwerp voel je terug in de structuur van de MAG-RE-15-6 planken.

Bekijk dit product »