Donker
Voor ieder wat wils

Filter de collectie

Kies één filter per keer

Kies een design

Kies een kleur

Kies een product soort

Artep 5

Met de magnetische Artep 5 tegels van TFD creëer je de uitstraling van natuursteen. Deze donker kleurige vloer is tijdloos en vormt een stijlvolle basis voor je interieur.

Bekijk dit product »

Artep 3

Met de magnetische Artep 3 tegels van TFD creëer je de uitstraling van natuursteen. Deze gemiddeld, donker kleurige vloer is tijdloos en vormt een stijlvolle basis voor je interieur.

Bekijk dit product »

Artep 1

Met de magnetische Artep 1 tegels van TFD creëer je de uitstraling van natuursteen. Deze donker kleurige vloer is tijdloos en vormt een stijlvolle basis voor je interieur.

Bekijk dit product »

MAG-RE-15-7

De MAG-RE-15-7 van TFD is een magnetische vloer die zich kenmerken door de natuurgetrouwe uitstraling. Elke nerf en knoest van het ontwerp voel je terug in de structuur van de MAG-RE-15-7 planken.

Bekijk dit product »

MAG-RE-15-6

De MAG-RE-15-6 van TFD is een magnetische vloer die zich kenmerken door de natuurgetrouwe uitstraling. Elke nerf en knoest van het ontwerp voel je terug in de structuur van de MAG-RE-15-6 planken.

Bekijk dit product »

MAG-RE-15-4

De MAG-RE-15-4 van TFD is een magnetische vloer die zich kenmerken door de natuurgetrouwe uitstraling. Elke nerf en knoest van het ontwerp voel je terug in de structuur van de MAG-RE-15-4 planken.

Bekijk dit product »

MAG-RE-15-3

De MAG-RE-15-3 van TFD is een magnetische vloer die zich kenmerken door de natuurgetrouwe uitstraling. Elke nerf en knoest van het ontwerp voel je terug in de structuur van de MAG-RE-15-3 planken.

Bekijk dit product »

MAG-RE-15-1

De MAG-RE-15-1 van TFD is een magnetische vloer die zich kenmerken door de natuurgetrouwe uitstraling. Elke nerf en knoest van het ontwerp voel je terug in de structuur van de MAG-RE-15-1 planken.

Bekijk dit product »

Black

De black PVC vloer van TFD zijn grote vierkante tegels met een authentieke lederen design. Met deze creatieve donkere kleuren vloer creëer je in een sexy uitstraling!

Bekijk dit product »

LZ04

De LZ04 PVC vloer van TFD zijn grote vierkante tegels met een authentieke lederen design. Met deze creatieve rode kleuren vloer creëer je in een sexy uitstraling!

Bekijk dit product »