Easy
Voor ieder wat wils

Filter de collectie

Kies één filter per keer

Kies een design

Kies een kleur

Kies een product soort

Easy collectie

Deze collectie PVC vloeren is licht van karakter. De Easy collectie weerspiegelt ongecompliceerd genieten. Door de verfijnde structuur is deze vloer toepasbaar in verschillende woonstijlen. De Easy verbindt de diverse elementen van je interieur moeiteloos met elkaar. Deze vloer past zich makkelijk aan zijn omgeving aan geeft je interieur een zachte, uitnodigende en vriendelijke uitstraling. Daarnaast is de Easy, zoals al onze PVC vloeren, zeer gebruiksvriendelijk  en eenvoudig in onderhoud.

Tot deze collectie behoort de Easy 2 | Easy 3 | Easy 4 

De Easy collectie behoort tot de verlijmbare vloeren

Verlijmbare vloeren, of ook wel dryback vloeren genoemd, zijn PVC vloerdelen die verlijmd worden op een geëgaliseerde ondervloer. Als de ondervloer door het egaliseren werkingsvrij en super glad is gemaakt kan er lijm aangebracht worden waar de PVC vloerdelen op worden geïnstalleerd.

Natuurlijk TFD

Duurzaamheid, veiligheid, volksgezondheid en milieu heeft bij TFD Floortile de hoogste prioriteit.

TFD levert dan ook alleen maar volkomen veilige PVC vloeren, voorzien van kwaliteitscertificaten (DiBt Ü-Zeichen certificaat & CE-certificering TÜV Rheinland) waardoor ze voldoen aan de strengste normen.

Al onze vloeren bestaan uit Virgin pvc’s. Dit zijn pure eerste klas pvc’s die niet vervuild zijn door mindere kwaliteiten. Waardoor deze PVC vloeren recyclebaar zijn.

Voor al onze PVC vloeren wordt voor de productie een receptuur zonder ftalaten als weekmakers gebruikt. In plaats daarvan hebben we gekozen voor alternatieven die veilig zijn bevonden voor de volksgezondheid en het milieu.

ONZE VLOEREN ZIJN KLAAR VOOR DE TOEKOMST.

TFD vloeren zijn een bewuste keuze

  • Eenvoudig onderhoud
  • 100 % recyclebaar
  • Ftalaatvrije weekmaker
  • Vocht- en vuilbestendig
  • Geluidsreductie
  • Anti-allergie
  • Slijtvast
  • Geschikt voor vloerverwarming en verkoeling

Easy 2

De Easy 2 is een plank van licht karakter. Door de verfijnde structuur is deze verlijmbare TFD vloer toepasbaar in verschillende woonstijlen.

Bekijk dit product »

Easy 3

De Easy 3 is een plank van licht karakter. Door de verfijnde structuur is deze verlijmbare TFD vloer toepasbaar in verschillende woonstijlen.

Bekijk dit product »

Easy 4

De Easy 4 is een plank van licht karakter. Door de verfijnde structuur is deze verlijmbare TFD vloer toepasbaar in verschillende woonstijlen.

Bekijk dit product »