Licht
Voor ieder wat wils

Filter de collectie

Kies één filter per keer

Kies een design

Kies een kleur

Kies een product soort

Experience 2

Het doorleefde karakter van de Experience 2 vloer weerspiegelt een verhaal. De tekening van deze planken wekt de indruk dat ze al een heel leven achter zich hebben.

Bekijk dit product »

7260-2

De 7260-2 van TFD kenmerkt zich door de natuurgetrouwe uitstraling. Elke nerf en knoest van het ontwerp voel je terug in de structuur van de 7260 planken.

Bekijk dit product »

Artep 4

Met de magnetische Artep 4 tegels van TFD creëer je de uitstraling van natuursteen. Deze licht kleurige vloer is tijdloos en vormt een stijlvolle basis voor je interieur.

Bekijk dit product »

Artep 2

Met de magnetische Artep 2 tegels van TFD creëer je de uitstraling van natuursteen. Deze licht kleurige vloer is tijdloos en vormt een stijlvolle basis voor je interieur.

Bekijk dit product »

MAG-RE-15-8

De MAG-RE-15-8 van TFD is een magnetische vloer die zich kenmerken door de natuurgetrouwe uitstraling. Elke nerf en knoest van het ontwerp voel je terug in de structuur van de MAG-RE-15-8 planken.

Bekijk dit product »

White

De White PVC vloer van TFD zijn grote vierkante tegels met een authentieke lederen design. Met deze creatieve witte kleuren vloer creëer je in een sexy uitstraling!

Bekijk dit product »

LZ01

De LZ01 PVC vloer van TFD zijn grote vierkante tegels met een authentieke lederen design. Met deze creatieve lichte kleuren vloer creëer je in een sexy uitstraling!

Bekijk dit product »

TFD 93009

Deze kwalitatieve en bijzonder sterke vloer van 3mm dikke PVC is voorzien van een toplaag van 0.7 mm. De TFD 93009 PVC vloer heeft een houten design en een gemiddelde kleur.

Bekijk dit product »

19009

Deze kwalitatieve en bijzonder sterke vloer van 3mm dikke PVC is voorzien van een toplaag van 0.7 mm. De 19009 PVC vloer heeft een houten design en een gemiddelde kleur.

Bekijk dit product »

TFD 500-7

Deze TFD 500-7 (REGISTER) vloer heeft een natuurgetrouwe houtstructuur die voelbaar is door de embossing die is aangebracht in de toplaag. De TFD 500-7 (REGISTER) heeft een licht, gemiddelde kleur en een houten design.

Bekijk dit product »