Ossis
Voor ieder wat wils

Filter de collectie

Kies één filter per keer

Kies een design

Kies een kleur

Kies een product soort

Ossis Collectie

De Ossis collectie van TFD is een vloer die in visgraat patroon gelegd kan worden. Dan liggen de planken schuin en haaks tegen elkaar. Het trapsgewijze patroon lijkt op de graat van een vis – vandaar de naam. De wat smallere planken, liggen onder een hoek van 90 graden tegen elkaar. Ook zijn er bredere planken van Ossis 4, 5 en 6 beschikbaar waarmee een grotere (wal)visgraat patroon gelegd kan worden.

Natuurlijk kan de vloer ook als rechte plank, of een combinatie van beide geïnstalleerd worden. Met of zonder borderstrook en voegstrip voor een mooi contrast.

De Ossis collectie bestaat uit 11 verschillende kleurtinten die ook gecombineerd kunnen worden voor een levendige uitstraling. Ook de TFD 7260-2 en TFD 7260-3 planken zijn heel geschikt om in een visgraat patroon te leggen.

Met de Ossis visgraat vloer collectie creëer je dynamiek in de ruimte en het patroon geeft een tijdloze en luxe uitstraling aan je interieur.

Tot deze collectie behoort de Ossis 4 | Ossis 5 | Ossis 6 | Ossis 16 | Ossis 17 | Ossis 18 | TFD 7260-2 | TFD 7260-3

De Ossis collectie behoort tot de verlijmbare vloeren

Verlijmbare vloeren, of ook wel dryback vloeren genoemd, zijn PVC vloerdelen die verlijmd worden op een geëgaliseerde ondervloer. Als de ondervloer door het egaliseren werkingsvrij en super glad is gemaakt kan er lijm aangebracht worden waar de PVC vloerdelen op worden geïnstalleerd.

Natuurlijk TFD

Duurzaamheid, veiligheid, volksgezondheid en milieu heeft bij TFD Floortile de hoogste prioriteit.

TFD levert dan ook alleen maar volkomen veilige PVC vloeren, voorzien van kwaliteitscertificaten (DiBt Ü-Zeichen certificaat & CE-certificering TÜV Rheinland) waardoor ze voldoen aan de strengste normen.

Al onze vloeren bestaan uit Virgin pvc’s. Dit zijn pure eerste klas pvc’s die niet vervuild zijn door mindere kwaliteiten. Waardoor deze PVC vloeren recyclebaar zijn.

Voor al onze PVC vloeren wordt voor de productie een receptuur zonder ftalaten als weekmakers gebruikt. In plaats daarvan hebben we gekozen voor alternatieven die veilig zijn bevonden voor de volksgezondheid en het milieu.

ONZE VLOEREN ZIJN KLAAR VOOR DE TOEKOMST.

TFD vloeren zijn een bewuste keuze

  • Eenvoudig onderhoud
  • Eenvoudig verleggen
  • 100 % recyclebaar
  • Ftalaatvrije weekmaker
  • Vocht- en vuilbestendig
  • Geluidsreductie
  • Anti-allergie
  • Slijtvast
  • Geschikt voor vloerverwarming en verkoeling

Ossis 7260-3

Met de Ossis 7260-3 visgraat PVC vloer creëer je dynamiek in de ruimte. Het lichte patroon geeft een tijdloze en luxe uitstraling aan je interieur.

Bekijk dit product »

Ossis 7260-2

Met de Ossis 7260-2 visgraat PVC vloer creëer je dynamiek in de ruimte. Het lichte patroon geeft een tijdloze en luxe uitstraling aan je interieur.

Bekijk dit product »

Ossis 18

Met de Ossis 18 visgraat PVC vloer creëer je dynamiek in de ruimte. Het gemiddeld / donkere patroon geeft een tijdloze en luxe uitstraling aan je interieur.

Bekijk dit product »

Ossis 17

Met de Ossis 17 visgraat PVC vloer creëer je dynamiek in de ruimte. Het lichte patroon geeft een tijdloze en luxe uitstraling aan je interieur.

Bekijk dit product »

Ossis 16

Met de Ossis 16 visgraat PVC vloer creëer je dynamiek in de ruimte. Het lichte patroon geeft een tijdloze en luxe uitstraling aan je interieur.

Bekijk dit product »

Ossis 6

Met de Ossis 6 visgraat PVC vloer creëer je dynamiek in de ruimte. Het donkere patroon geeft een tijdloze en luxe uitstraling aan je interieur.

Bekijk dit product »

Ossis 5

Met de Ossis 5 visgraat PVC vloer creëer je dynamiek in de ruimte. Het donkere patroon geeft een tijdloze en luxe uitstraling aan je interieur.

Bekijk dit product »

Ossis 4

Met de Ossis 4 visgraat PVC vloer creëer je dynamiek in de ruimte. Het lichte patroon geeft een tijdloze en luxe uitstraling aan je interieur.

Bekijk dit product »

Ossis 2

Met de Ossis 2 visgraat PVC vloer creëer je dynamiek in de ruimte. Het lichte patroon geeft een tijdloze en luxe uitstraling aan je interieur.

Bekijk dit product »