Pro Sharon
Voor ieder wat wils

Filter de collectie

Kies één filter per keer

Kies een design

Kies een kleur

Kies een product soort

Style Pro Sharon collectie

Met de grote Style Pro Sharon collectie tegels van TFD creëer je de uitstraling van natuursteen in een ruimte zonder de praktische nadelen van een natuurproduct. Deze gebruiksvriendelijke vloer is eenvoudig te onderhouden en voorzien van een extra slijtvaste PU toplaag, zoals al onze PVC vloeren.

De authentiek ogende steenstructuur van deze vloeren collectie komt goed tot zijn recht in een modern industriële woonstijl. De Style Pro Sharon collectie is tijdloos en vormt een stijlvolle basis voor je interieur.

Tot deze collectie behoort de Pro Sharon 1 | Pro Sharon 2 | Pro Sharon 3 | Pro Sharon 4 | Pro Sharon 5

De Style Pro Sharon collectie behoort tot de verlijmbare vloeren

Verlijmbare vloeren, of ook wel dryback vloeren genoemd, zijn PVC vloerdelen die verlijmd worden op een geëgaliseerde ondervloer. Als de ondervloer door het egaliseren werkingsvrij en super glad is gemaakt kan er lijm aangebracht worden waar de PVC vloerdelen op worden geïnstalleerd.

Natuurlijk TFD

Duurzaamheid, veiligheid, volksgezondheid en milieu heeft bij TFD Floortile de hoogste prioriteit.

TFD levert dan ook alleen maar volkomen veilige PVC vloeren, voorzien van kwaliteitscertificaten (DiBt Ü-Zeichen certificaat & CE-certificering TÜV Rheinland) waardoor ze voldoen aan de strengste normen.

Al onze vloeren bestaan uit Virgin pvc’s. Dit zijn pure eerste klas pvc’s die niet vervuild zijn door mindere kwaliteiten. Waardoor deze PVC vloeren recyclebaar zijn.

Voor al onze PVC vloeren wordt voor de productie een receptuur zonder ftalaten als weekmakers gebruikt. In plaats daarvan hebben we gekozen voor alternatieven die veilig zijn bevonden voor de volksgezondheid en het milieu.

ONZE VLOEREN ZIJN KLAAR VOOR DE TOEKOMST.

TFD vloeren zijn een bewuste keuze

  • Eenvoudig onderhoud
  • 100 % recyclebaar
  • Ftalaatvrije weekmaker
  • Vocht- en vuilbestendig
  • Geluidsreductie
  • Anti-allergie
  • Slijtvast
  • Geschikt voor vloerverwarming en verkoeling

Pro Sharon 5

De Pro Sharon 5 PVC vloer heeft een prachtige natuurstenen uitstraling. De authentiek ogende steenstructuur van deze gemiddeld, donkere vloer komt goed tot zijn recht in een modern industriële woonstijl.

Bekijk dit product »

Pro Sharon 4

De Pro Sharon 4 PVC vloer heeft een prachtige natuurstenen uitstraling. De authentiek ogende steenstructuur van deze lichte vloer komt goed tot zijn recht in een modern industriële woonstijl.

Bekijk dit product »

Pro Sharon 3

De Pro Sharon 3 PVC vloer heeft een prachtige natuurstenen uitstraling. De authentiek ogende steenstructuur van deze lichte vloer komt goed tot zijn recht in een modern industriële woonstijl.

Bekijk dit product »

Pro Sharon 2

De Pro Sharon 2 PVC vloer heeft een prachtige natuurstenen uitstraling. De authentiek ogende steenstructuur van deze gemiddeld, donkere vloer komt goed tot zijn recht in een modern industriële woonstijl.

Bekijk dit product »

Pro Sharon 1

De Pro Sharon 1 PVC vloer heeft een prachtige natuurstenen uitstraling. De authentiek ogende steenstructuur van deze donkere vloer komt goed tot zijn recht in een modern industriële woonstijl.

Bekijk dit product »