Style Pro+
Voor ieder wat wils

Filter de collectie

Kies één filter per keer

Kies een design

Kies een kleur

Kies een product soort

Style Pro+ collectie

Om een ruimte groter te doen lijken is het goed om een langere plank op de vloer te gebruiken. TFD heeft hiervoor speciaal een collectie samengesteld van planken met 1.5 meter lengte. Deze PVC vloeren hebben allemaal een natuurgetrouwe houtstructuur die voelbaar is door de embossing die is aangebracht in de toplaag. De vier designs van de Style Pro+ collectie zullen de optische beleving van een ruimte aanzienlijk vergroten en geven het interieur een authentieke uitstraling.

Tot deze collectie behoort de Pro+ 14 | Pro+ 1146-1 |  Pro+ 1145-2 | Pro+ 1145-4 

De Style Pro+ collectie behoort tot de verlijmbare vloeren

Verlijmbare vloeren, of ook wel dryback vloeren genoemd, zijn PVC vloerdelen die verlijmd worden op een geëgaliseerde ondervloer. Als de ondervloer door het egaliseren werkingsvrij en super glad is gemaakt kan er lijm aangebracht worden waar de PVC vloerdelen op worden geïnstalleerd.

Natuurlijk TFD

Duurzaamheid, veiligheid, volksgezondheid en milieu heeft bij TFD Floortile de hoogste prioriteit.

TFD levert dan ook alleen maar volkomen veilige PVC vloeren, voorzien van kwaliteitscertificaten (DiBt Ü-Zeichen certificaat & CE-certificering TÜV Rheinland) waardoor ze voldoen aan de strengste normen.

Al onze vloeren bestaan uit Virgin pvc’s. Dit zijn pure eerste klas pvc’s die niet vervuild zijn door mindere kwaliteiten. Waardoor deze PVC vloeren recyclebaar zijn.

Voor al onze PVC vloeren wordt voor de productie een receptuur zonder ftalaten als weekmakers gebruikt. In plaats daarvan hebben we gekozen voor alternatieven die veilig zijn bevonden voor de volksgezondheid en het milieu.

ONZE VLOEREN ZIJN KLAAR VOOR DE TOEKOMST.

TFD vloeren zijn een bewuste keuze

  • Eenvoudig onderhoud
  • 100 % recyclebaar
  • Ftalaatvrije weekmaker
  • Vocht- en vuilbestendig
  • Geluidsreductie
  • Anti-allergie
  • Slijtvast
  • Geschikt voor vloerverwarming en verkoeling

Pro+ 1145-4

Deze Pro+ 1145-4 vloer heeft een natuurgetrouwe houtstructuur die voelbaar is door de embossing die is aangebracht in de toplaag. De Pro+ 45-4 heeft een licht, gemiddelde kleur en een houten design.

Bekijk dit product »

Pro+ 1145-2

Deze Pro+ 1145-2 vloer heeft een natuurgetrouwe houtstructuur die voelbaar is door de embossing die is aangebracht in de toplaag. De Pro+ 45-2 heeft een licht, gemiddelde kleur en een houten design.

Bekijk dit product »

Pro+ 1146-1

Deze Pro+ 1146-1 vloer heeft een natuurgetrouwe houtstructuur die voelbaar is door de embossing die is aangebracht in de toplaag. De Pro+ 46-1 heeft een licht, gemiddelde kleur en een houten design.

Bekijk dit product »

Pro+ 14

Deze Pro+ 14 vloer heeft een natuurgetrouwe houtstructuur die voelbaar is door de embossing die is aangebracht in de toplaag. De Pro+ 14 heeft een licht, gemiddelde kleur en een houten design.

Bekijk dit product »