Style Stone
Voor ieder wat wils

Filter de collectie

Kies één filter per keer

Kies een design

Kies een kleur

Kies een product soort

Style Stone collectie

De Style Stone collectie van TFD zijn grote tegels met een realistische betonlook. Door de kleurschakeringen hebben deze vloeren de uitstraling van authentiek beton. Dit geeft een eigentijdse en moderne sfeer aan het interieur: industrieel, stoer en robuust.

Deze Style Stone collectie bestaat uit rechthoekige en vierkante tegels. Om effect te creëren kan er met een kleurstrip tussen de tegels gewerkt worden. Ook deze collectie weerspiegelt de creatieve designs die TFD voert. De Style Stone Concrete 9 tegel heeft namelijk een subtiele flowerprint gegoten in cement waarmee je echt iets bijzonders creëert in je interieur.

Tot deze collectie behoort de Concrete 9 | Concrete 10 | RM 3110 | RS 631 | GS 641 | TT 915 | ST 705 | TFD 3398 | TFD 6651A | TFD 1350

De Style Stone collectie behoort tot de verlijmbare vloeren

Verlijmbare vloeren, of ook wel dryback vloeren genoemd, zijn PVC vloerdelen die verlijmd worden op een geëgaliseerde ondervloer. Als de ondervloer door het egaliseren werkingsvrij en super glad is gemaakt kan er lijm aangebracht worden waar de PVC vloerdelen op worden geïnstalleerd.

Natuurlijk TFD

Duurzaamheid, veiligheid, volksgezondheid en milieu heeft bij TFD Floortile de hoogste prioriteit.

TFD levert dan ook alleen maar volkomen veilige PVC vloeren, voorzien van kwaliteitscertificaten (DiBt Ü-Zeichen certificaat & CE-certificering TÜV Rheinland) waardoor ze voldoen aan de strengste normen.

Al onze vloeren bestaan uit Virgin pvc’s. Dit zijn pure eerste klas pvc’s die niet vervuild zijn door mindere kwaliteiten. Waardoor deze PVC vloeren recyclebaar zijn.

Voor al onze PVC vloeren wordt voor de productie een receptuur zonder ftalaten als weekmakers gebruikt. In plaats daarvan hebben we gekozen voor alternatieven die veilig zijn bevonden voor de volksgezondheid en het milieu.

ONZE VLOEREN ZIJN KLAAR VOOR DE TOEKOMST.

TFD vloeren zijn een bewuste keuze

  • Eenvoudig onderhoud
  • 100 % recyclebaar
  • Ftalaatvrije weekmaker
  • Vocht- en vuilbestendig
  • Geluidsreductie
  • Anti-allergie
  • Slijtvast
  • Geschikt voor vloerverwarming en verkoeling

TT915

De TT915 PVC vloer van TFD zijn grote vierkante tegels met een realistische betonlook. Deze tegel heeft een donker betonnen kleur en past goed in een modern interieur.

Bekijk dit product »

TFD 6651A

De TFD 6651A PVC vloer van TFD zijn grote rechthoekige tegels met een realistische betonlook. Deze tegel heeft een licht, gemiddelde betonnen kleur en past goed in een modern interieur.

Bekijk dit product »

TFD 3398

De TFD 3398 PVC vloer van TFD zijn grote rechthoekige tegels met een realistische betonlook. Deze tegel heeft een licht, gemiddelde betonnen kleur en past goed in een modern interieur.

Bekijk dit product »

TFD 1350

De TFD 1350 PVC vloer van TFD zijn grote rechthoekige tegels met een realistische betonlook. Deze tegel heeft een donker betonnen kleur en past goed in een modern interieur.

Bekijk dit product »

ST705

De ST705 PVC vloer van TFD zijn grote vierkante tegels met een realistische betonlook. Deze tegel heeft een licht betonnen kleur en past goed in een modern interieur.

Bekijk dit product »

GS641

De GS641 PVC vloer van TFD zijn grote rechthoekige tegels met een realistische betonlook. Deze tegel heeft een donker betonnen kleur en past goed in een modern interieur.

Bekijk dit product »

RS631

De RS631 PVC vloer van TFD zijn grote rechthoekige tegels met een realistische betonlook. Deze tegel heeft een licht, gemiddelde betonnen kleur en past goed in een modern interieur.

Bekijk dit product »

RM3110

De RM3110 PVC vloer van TFD zijn grote rechthoekige tegels met een realistische betonlook. Deze tegel heeft een licht betonnen kleur en past goed in een modern interieur.

Bekijk dit product »

Concrete 10

De Concrete 10 PVC vloer van TFD zijn grote rechthoekige tegels met een realistische betonlook. Deze tegel heeft een licht, gemiddelde betonnen kleur en past goed in een modern interieur.

Bekijk dit product »

Concrete 9

De Concrete 9 PVC vloer van TFD zijn grote rechthoekige tegels met een realistische betonlook. De Concrete 9 tegel heeft een subtiele flowerprint gegoten in cement waarmee je echt iets bijzonders creëert in je interieur.

Bekijk dit product »