Touch Leather
Voor ieder wat wils

Filter de collectie

Kies één filter per keer

Kies een design

Kies een kleur

Kies een product soort

Touch Leather collectie

TFD onderscheidt zich in de markt door creatieve designs. Dat geldt ook zeker voor de Touch Leather collectie. Deze vierkante tegels hebben de look and feel van echt leer en sluiten mooi aan bij een luxe woonstijl die gedurfd en zeker niet alledaags is. Als je het lef hebt om iets anders te proberen dan zijn de mogelijkheden met de Touch Leather collectie eindeloos.

De Touch Leather collectie is te verkrijgen in 6 designs. Je kan spelen met de verschillende basiskleuren zwart, wit en rood. Ook met het authentieke krokodillen lederen design van de Touch Leather 1603 op de vloer creëer je meteen een sexy uitstraling in je interieur!

Tot deze collectie behoort de 1603 | LZ01 | LZ03 | LZ04 | Black | White

Touch Leather collectie behoort tot de verlijmbare vloeren

Verlijmbare vloeren, of ook wel dryback vloeren genoemd, zijn PVC vloerdelen die verlijmd worden op een geëgaliseerde ondervloer. Als de ondervloer door het egaliseren werkingsvrij en super glad is gemaakt kan er lijm aangebracht worden waar de PVC vloerdelen op worden geïnstalleerd.

Natuurlijk TFD

Duurzaamheid, veiligheid, volksgezondheid en milieu heeft bij TFD Floortile de hoogste prioriteit.

TFD levert dan ook alleen maar volkomen veilige PVC vloeren, voorzien van kwaliteitscertificaten (DiBt Ü-Zeichen certificaat & CE-certificering TÜV Rheinland) waardoor ze voldoen aan de strengste normen.

Al onze vloeren bestaan uit Virgin pvc’s. Dit zijn pure eerste klas pvc’s die niet vervuild zijn door mindere kwaliteiten. Waardoor deze PVC vloeren recyclebaar zijn.

Voor al onze PVC vloeren wordt voor de productie een receptuur zonder ftalaten als weekmakers gebruikt. In plaats daarvan hebben we gekozen voor alternatieven die veilig zijn bevonden voor de volksgezondheid en het milieu.

ONZE VLOEREN ZIJN KLAAR VOOR DE TOEKOMST.

TFD vloeren zijn een bewuste keuze

  • Eenvoudig onderhoud
  • 100 % recyclebaar
  • Ftalaatvrije weekmaker
  • Vocht- en vuilbestendig
  • Geluidsreductie
  • Anti-allergie
  • Slijtvast
  • Geschikt voor vloerverwarming en verkoeling

White

De White PVC vloer van TFD zijn grote vierkante tegels met een authentieke lederen design. Met deze creatieve witte kleuren vloer creëer je in een sexy uitstraling!

Bekijk dit product »

Black

De black PVC vloer van TFD zijn grote vierkante tegels met een authentieke lederen design. Met deze creatieve donkere kleuren vloer creëer je in een sexy uitstraling!

Bekijk dit product »

LZ04

De LZ04 PVC vloer van TFD zijn grote vierkante tegels met een authentieke lederen design. Met deze creatieve rode kleuren vloer creëer je in een sexy uitstraling!

Bekijk dit product »

LZ03

De LZ03 PVC vloer van TFD zijn grote vierkante tegels met een authentieke lederen design. Met deze creatieve donkere kleuren vloer creëer je in een sexy uitstraling!

Bekijk dit product »

LZ01

De LZ01 PVC vloer van TFD zijn grote vierkante tegels met een authentieke lederen design. Met deze creatieve lichte kleuren vloer creëer je in een sexy uitstraling!

Bekijk dit product »

1603

De 1603 PVC vloer van TFD zijn grote vierkante tegels met een authentieke krokodillen lederen design. Je creëert meteen een sexy uitstraling in je interieur!

Bekijk dit product »