Verlijmbaar
Voor ieder wat wils

Filter de collectie

Kies één filter per keer

Kies een design

Kies een kleur

Kies een product soort

Experience 2

Het doorleefde karakter van de Experience 2 vloer weerspiegelt een verhaal. De tekening van deze planken wekt de indruk dat ze al een heel leven achter zich hebben.

Bekijk dit product »

7260-2

De 7260-2 van TFD kenmerkt zich door de natuurgetrouwe uitstraling. Elke nerf en knoest van het ontwerp voel je terug in de structuur van de 7260 planken.

Bekijk dit product »

White

De White PVC vloer van TFD zijn grote vierkante tegels met een authentieke lederen design. Met deze creatieve witte kleuren vloer creëer je in een sexy uitstraling!

Bekijk dit product »

Black

De black PVC vloer van TFD zijn grote vierkante tegels met een authentieke lederen design. Met deze creatieve donkere kleuren vloer creëer je in een sexy uitstraling!

Bekijk dit product »

LZ04

De LZ04 PVC vloer van TFD zijn grote vierkante tegels met een authentieke lederen design. Met deze creatieve rode kleuren vloer creëer je in een sexy uitstraling!

Bekijk dit product »

LZ03

De LZ03 PVC vloer van TFD zijn grote vierkante tegels met een authentieke lederen design. Met deze creatieve donkere kleuren vloer creëer je in een sexy uitstraling!

Bekijk dit product »

LZ01

De LZ01 PVC vloer van TFD zijn grote vierkante tegels met een authentieke lederen design. Met deze creatieve lichte kleuren vloer creëer je in een sexy uitstraling!

Bekijk dit product »

1603

De 1603 PVC vloer van TFD zijn grote vierkante tegels met een authentieke krokodillen lederen design. Je creëert meteen een sexy uitstraling in je interieur!

Bekijk dit product »

TFD 93009

Deze kwalitatieve en bijzonder sterke vloer van 3mm dikke PVC is voorzien van een toplaag van 0.7 mm. De TFD 93009 PVC vloer heeft een houten design en een gemiddelde kleur.

Bekijk dit product »

TFD 3904

Deze kwalitatieve en bijzonder sterke vloer van 3mm dikke PVC is voorzien van een toplaag van 0.7 mm. De TFD 3904 PVC vloer heeft een houten design en een gemiddeld, donkere kleur.

Bekijk dit product »