Nieuwe website TFD Floortile

De nieuwe website van TFD is gelanceerd! Deze heeft een totaal andere look en feel en vele extra’s voor de bezoekers.

Met veel enthousiasme heeft het marketingteam aan de website gewerkt. Het moest een website worden die “anders” is en vooral de bezoekers mag inspireren en informeren.

De nieuwe website van TFD laat veel beeldmateriaal zien. Zo is er een speciale beeldbank ontwikkeld voor de klanten met sfeerfoto’s die u kunt downloaden. Ook is het mogelijk voor de bezoeker om zijn eigen moodboard te maken, waarin al uw favoriete vloeren van TFD opgeslagen kunnen worden.

Mede dankzij onze klanten heeft TFD Floortile kunnen groeien en investeren in een prachtige collectie met diverse nieuwe items in verschillende designs en maatvoeringen.

Een nieuwsrubriek met mededelingen en nieuwtjes die op frequenter basis wordt aangevuld is ook onmisbaar. Door de Customer Journey te onderzoeken is er nu een website die alles bevat wat de bezoekers en klanten nodig hebben.

Dat TFD Floortile een begrip is binnen de zakelijke projectmarkt, is bekend. En dat is nu ook zichtbaar gemaakt op de nieuwe website.  Zo is er een pagina die aandacht besteedt aan de projecten en klanten van TFD met veel sfeerbeelden van de collecties van TFD. Ook kunnen de klanten zich aanmelden om hun projecten hierop te toonen.

Zowel de bloei van TFD Floortile als het ontwerp van de nieuwe website is geïnspireerd op de waardes van de TFD-oprichters Rob en Monique Toonen. Met hart voor de natuur en het behoud daarvan, hun liefde voor mens en dier en het koesteren van de familiewaarden hebben zij en het gehele team TFD Floortile samen gebracht waar het nu is, met een warme oogstrelende collectie waarin u de elementen van de natuur terugvindt.

Ook duurzaamheid en hergebruik spelen een grote rol. De producten van TFD Floortile bestaan louter uit Virgin pvc’s zonder schadelijke ftalaten, wat wil zeggen dat het de eerste kwaliteit pvc’s zijn, puur en niet vervuild met mindere kwaliteiten. Dit betekent dat deze kwaliteiten kunnen worden gerecycled en waarmee weer een ander product kan worden opgebouwd.

De nieuwe TFD Viewer mag natuurlijk ook niet ontbreken. Een succesvolle digitale tool die het eenvoudiger maakt om een vloer te visualiseren in je eigen interieur. Het is een fijne feature bij de keuze voor de juiste vloer. Ook dealers kunnen hiermee makkelijker hun klanten bedienen en adviseren. Doordat er gebruik gemaakt kan worden van foto’s van de daadwerkelijke ruimte waarvoor een vloer uitgekozen moet worden ontstaat er een realistisch beeld van het uiteindelijke resultaat en de uitstraling in het interieur.

Meer weten? U bent op afspraak van harte welkom in ons TFD Experience Center te Dalfsen, waar onze medewerkers u graag helpen bij de juiste keuze.

Samen groeien, samen bloeien, TFD de basis voor uw interieur!