Dé vloerenspecialist voor uw bedrijf.

Iedere ondernemer kent maar al te goed het belang van een goede vloer. En eenmaal gelegd is het niet zo maar weer te veranderen. Bovendien vragen de droge, vochtige en natte ruimtes ieder een andere aanpak. Qua sfeer maar ook qua functionaliteit. Kortom, werk voor de specialisten van T.F.D. Floor Tile te Dalfsen.

Al vanaf 1989 is Rob Toonen actief met vloeren voor gespecialiseerd gebruik en mag dan ook met recht een vloerenexpert bij uitstek genoemd worden. Op beurzen in het binnen –en buitenland, houdt hij zich op de hoogte van de laatste trends en producten. En er veranderd veel de laatste tijd! Zeer veel.

Wij hebben zeer diverse productlijnen ontwikkeld. Met prachtige natuurlijke dessins variërend van hout tot en met marmer en anti-slip tot en met mozaïek motieven. Zo hebben wij de marmeren steen serie, de tapijt serie, de embossed hout serie. Deze zijn allemaal voorzien van een PU coating voor extra slijtvastheid.
Al deze series zijn er weer in diverse varianten en daarmee wordt T.F.D. Floor Tile uw totaalleverancier.

In de showroom te Dalfsen ervaart iedere bezoeker meteen de warme sfeer en ziet ook meteen de vele mogelijkheden die er zijn. Als u gaat verbouwen of nieuwbouw plegen, bij een bezoek aan Dalfsen gaat er een (vloeren) wereld voor u open. Onze showroom is uitsluitend te bezoeken op afspraak. U kunt altijd bellen om een afspraak te maken. Uiteraard komen we ook graag bij u op bezoek.

Stel je vraag