Range Leader Expeditie trucks
Range Leader Expeditie trucks
door Range Leader
Woven L+ Ombre 404
Verlijmbaar
Geweven PVC garen

Range Leader Expeditie trucks

Erik Mulder bouwt deze robuuste ‘campers’ met alleen de allerbeste materialen. Hij kiest op alle fronten voor kwaliteit. Zo ook voor TFD op de vloer.

Deze expeditietruck is erop gebouwd om o.a. door het atlasgebergte in Afrika of de binnenlanden van IJsland te trekken. Afgesloten van de bewoonde wereld in onherbergzaam gebied zal het je toch niet ontbreken aan comfort: met zonnepanelen op het dak en een grote watertank aan boord om midden in de woestijn te kunnen douchen en je wasjes te draaien .

De keuze voor de Woven L+ 404 vloer van TFD is gebaseerd op de hoge kwaliteit, het onderhoudsgemak en het comfort van de Woven PVC vloer. “En het is een keer iets anders dan het meer gangbare hout design waar de concurrenten vaak voor kiezen.” Aldus Erik Mulder die met veel passie en enthousiasme over de expeditie trucks vertelt.

Deze Woven collectie van geweven PVC garens geeft een sfeervolle warme uitstraling aan je interieur. Door de weeftechniek beleef je het luxe gevoel van tapijt maar je ervaart alle voordelen van een PVC vloer. Het is de enige woven vloer met een EPT™ toplaag behandeling die (antibacteriële) bescherming biedt. Dat maakt deze vloer ook geschikt voor zeer intensief gebruik en duurzaam qua levensduur. De oppervlakte van de vloer voelt zacht aan en is geluiddempend, makkelijk te reinigen en beschermd tegen verkleuring. Daarnaast draagt de betrouwbare EPT™ core structuur bij aan de stabiliteit van de Woven.

De designs met natuurlijke kleurschakeringen zijn op elkaar afgestemd en hierdoor goed te combineren. Dit biedt creatieve mogelijkheden om te mixen en matchen en zelf unieke design patronen te creëren. Afhankelijk van de invalshoek van het licht verandert deze vloer van optiek en dat zorgt voor een speels effect.

Met de Woven collectie verandert elke ruimte in een inspirerend interieur en weerspiegelt een luxueuze sfeer in diverse woonstijlen.

 

TFD vloeren zijn een bewuste keuze

  • Eenvoudig onderhoud
  • 100 % recyclebaar
  • Ftalaatvrije weekmaker
  • Vocht- en vuilbestendig
  • Geluidsreductie
  • Anti-allergie
  • Slijtvast
  • Geschikt voor vloerverwarming en verkoeling
Meer inspiratie
Vind je bij onze collecties

Foto's van dit project: