Bernard van der Steen

Bernard van der Steen
Salesmanager Zuid-Holland

Dit is de favoriete vloer van Bernard van der Steen

Bernard team member TFD Floortile website-min

Dit is de favoriete vloer van Bernard van der Steen

Bernard gaat van 20.000 collega’s bij zijn vorige werkgever nu naar 20 collega’s bij TFD 😊Hij heeft na 16 jaar ervaring, eerst bij Desso, later onder de vlag van Tarkett, al ruimschoots zijn sporen verdiend in de vloeren wereld.

Bernard is heel gedreven en wil eigenlijk in alles wat hij doet een van de beteren zijn. Dat geldt voor zowel de sporten die hij uitoefent als in zijn werk. Hij wil altijd winnen. Door deze gedrevenheid past Bernard goed bij TFD, waar we allemaal met passie hetzelfde doel nastreven: de hoogste kwaliteit leveren op een bewuste manier.

Bernard is een echte familieman en voelt zich daarom ook thuis in het familiebedrijf TFD: “Iedereen is open en behulpzaam. De lijnen zijn kort en direct, je krijgt meteen een antwoord op je vragen. En we hebben veel onderling contact. Dat werkt heel prettig.”

Als Bernard niet aan het werk is als salesmanager voor TFD of omringd door zijn gezin, vind je hem terug op de sportvelden. Tennis, golfen en voetbal zijn de favoriete sporten. En zijn passie voor voetbal brengt hij als keeperstrainer ook graag over op jongeren.

De Heritage vloer is voor Bernard de mooiste van de TFD collectie. Deze vloer is verkrijgbaar als zowel een verlijmbare- als een klik vloer en daardoor altijd toepasbaar. De verschillende breedtematen van de planken en het karakteristieke design maken deze pvc vloer uniek.