Detlef Osterhoff

Detlef Osterhoff
Hoofd verkoop buitendienst Duitsland

Dit is de favoriete vloer van Detlef Osterhoff

Detlef Osterhoff TFD Floortile Team Member Duitsland website-min

Dit is de favoriete vloer van Detlef Osterhoff

Detlef is begonnen als binnenhuisarchitect en doorgegroeid naar verkoopmanager. Hij werkt sinds 2019 bij TFD als Salesmanager Rayon Zuid/ Oost Duitsland. Hij voelt zich erg thuis bij TFD.

Hij vindt de vrijheid die hij krijgt in zijn werk erg belangrijk. Ook kan hij op hulp rekenen van zijn collega’s als hij daar behoefte aan heeft. “Zo komen we samen tot een succes” zegt Detlef. Werken in een team vindt hij dan ook erg belangrijk. De mens staat erg centraal in onze branche waarbij handwerk vaak nodig is, “daarom past een diepe organisatiestructuur ook niet bij mij”.

De rust van de natuur geeft hem de balans om ook in stressvolle situaties goed te kunnen handelen. Hij begrijpt de dagelijkse problemen bij de klant en kan ze dan ook snel helpen.

Detlef houdt in zijn vrije tijd erg van fietsen, wandelen, skiën en in zijn tuin werken. Ook maakt hij graag een tourrit door Zuid-Duitsland op zijn motor.

Hij houdt erg van de betonlook, daarom vindt hij onze Concrete 10 ook erg mooi. Ook de Pro+ 1125-2 is een van zijn favoriete vloeren vanwege de perfectie houtimitatie.