Dirk Feenstra

Dirk Feenstra
Controller

Dit is de favoriete vloer van Dirk Feenstra

Dirk houdt ervan om dingen te vinden. Hij duikt graag de geschiedenis op het wereld wijde web in om zaken te onderzoeken, uit te zoeken en uiteindelijk de antwoorden en feiten boven water te krijgen. Als controller bij TFD bewaakt hij alle cijfers om deze vervolgens te analyseren en te rapporteren. Dirk is een rustige en betrouwbare rots in de branding die altijd blijft staan, ook in het oog van een storm. Zo heeft hij jarenlang als interim controller gefungeerd bij bedrijven die in zwaar weer verkeerden. Zo’n 15 jaar geleden deed hij al in de avonduren de boekhouding voor TFD en nu sinds een aantal jaar hoort hij volledig bij de TFD familie. De informele sfeer en de gezelligheid van de collega’s onderling vindt hij een heel prettig bij TFD.

In zijn vrije uren besteedt Dirk veel tijd aan zijn gezin. Met vier kinderen en binnenkort ook een hond hoeft hij zich nooit te vervelen. Daarnaast houdt hij zich ook graag bezig met zijn stamboomonderzoek waar al ontelbaar veel uren onderzoek in zit. Hij heeft al veel informatie kunnen vinden over zijn voorouders en hun afkomst. Dirk vindt het ook interessant te zien dat het geloof, dat hij zelf ook belijdt, altijd van generatie op generatie is doorgegeven.

Op kantoor in Dalfsen mochten alle medewerkers hun lievelingsvloer kiezen voor onder hun bureau. Dirk heeft gekozen voor zijn de Ossis 3, een warme bruine visgraat vloer uit de TFD collectie.