Gunther Pique

Gunther Pique
Salesmanager Noord-Holland, Utrecht, Flevoland

Dit is de favoriete vloer van Gunther Pique

De goedlachse Gunther Piqué brengt met zijn komst een hoop positieve en enthousiaste energie in het team van TFD Floortile. Gunther is een echte familieman en een trotse vader van twee kinderen. Hij houdt van een grapje en is echt altijd zichzelf. Daarom past hij ook zo goed binnen de TFD familie want daar is veel ruimte voor.  Gunther heeft zijn passie voor vloeren opgedaan in de detailhandel en kan zich daarom als salesmanager ook goed inleven in de wensen van zijn klanten. Daarnaast was hij oorspronkelijk natuursteen legger dus de vloer is voor hem ook een goede basis om verder op te bouwen.

Gunther voelde zich meteen thuis bij TFD; “TFD is een bedrijf wat doorpakt, er wordt snel geschakeld en ik werd er open en warm onthaald. En het klikt meteen leuk met iedereen, daar hou ik van. Ik waardeer de kwaliteit, de innovatieve en mooie designs. TFD is een mooi bedrijf dat ik al jaren volg en ik ben blij dat ik er nu zelf deel van kan uitmaken.”

Wat nog niet iedereen over Gunther weet is dat hij een gedreven danser is. Hij heeft in Rotterdam het Salsa Café geleid, veel gereisd met een dansgezelschap en uiteindelijk Salsa Aerobics ontwikkeld waar hij in de avonduren les in geeft. Door corona ligt het nu even stil maar hij gaat dat, als het weer kan, zeker weer oppakken.

De Heritage collectie is Gunthers favoriete vloer van TFD. Het mooie design en de verschillende breedte maten van de planken maken dit tot een erg mooie en onderscheidende pvc vloer.