Harrie van Mierlo

Harrie van Mierlo
Salesmanager Zuid-Holland, Noord-Holland en Utrecht

Dit is de favoriete vloer van Harrie van Mierlo

foto

Dit is de favoriete vloer van Harrie van Mierlo

Met ruim 20 jaar ervaring op de vloer als zelfstandig ondernemer, parketteur en commercieel manager heeft Harrie genoeg kunde en kennis om aan de slag te gaan als onze nieuwste salesmanager in de regio West Nederland. Met veel technische en commerciële ervaring weet hij onze klanten met raad en daad bij te staan.

Harrie’s motto is ‘alles voor de klant, maar wel met een goede balans’. Een goede relatie is volgens Harrie de basis om op de juiste manier de consument het hoofd te bieden met alle invloeden die een rol spelen in een steeds sneller bewegende markt. De leuke, interessante en uitdagende gesprekken met klanten geven hem voldoening en energie. Harrie wordt blij vaneen echte connectie maken met anderen, of dat nu in het werk is of privé is hem om het even.

In zijn vrije tijd probeert Harrie met enige regelmaatconcerten te bezoeken, maar ook livemuziek in een jazzcafé kan hij erg waarderen. En als echte Brabander houdt Harrie er natuurlijk een bourgondische levenswijze op na. Sporten beperkt hij tot zo nu en dan een bezoek aan de sportschool, wat volgens hem wel noodzakelijk is.

Op de vraag wat het zo leuk maakt om bij TFD te werken is Harrie duidelijk; “Ik mag met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel, veel ruimte voor eigen inbreng en initiatief mijn eigen rayon runnen. Maar daarbij kan ik altijd terugvallen op mijn collega’s van de binnen- en buitendienst. Dat is toch geweldig?”

De mooiste vloeren van TFD staan voor Harrie zonder twijfel in het nieuwe display met grote monsterborden. De grote monsterborden bevattende tegelcollectie van TFD die uit 12 items bestaat. Zowel de kleuren als de structuur zijn volgens hem echt gaaf!