Janine Bouwhuis

Janine Bouwhuis
Officemanager

Dit is de favoriete vloer van Janine Bouwhuis

Wie ooit de showroom van TFD in Dalfsen heeft bezocht kan de aanstekelijke lach van Janine Bouwhuis niet zijn ontgaan. Janine is al ruim 10 jaar de spin in het web bij TFD. Daarbij wordt ze ondersteund door haar grote liefdes Mac en sinds kort ook Sky, haar honden die haar altijd vergezellen naar kantoor. Als frontoffice manager houdt ze heel veel ballen in de lucht op de binnendienst en is ze hèt aanspreekpunt voor klanten, de jongens van de buitendienst en eigenlijk iedereen die telefonisch contact opneemt met TFD.

Janine heeft een enorme gedrevenheid in wat ze doet en krijgt dingen voor elkaar die een ander niet lukt. Ze wil graag iets kunnen betekenen voor een ander. Hier haalt ze veel voldoening uit. Ze is heel service gericht. De dynamiek op de werkvloer en het contact met de klanten maken haar werk zo leuk.

Bij TFD voelt Janine zich helemaal thuis. In 2016 is ze even weggeweest maar ze miste ontzettend het familiegevoel bij TFD en TFD miste haar, dus twee jaar later werd ze weer met open armen ontvangen. En dat voelde als thuiskomen: “TFD past mij als een warme jas, Rob en Monique voelen echt als familie voor mij. Een tweede thuis. Mocht ik ergens midden in de nacht gestrand zijn, dan kan ik hen altijd wakker bellen en komen ze me halen.”

Doordat er met een klein team intensief wordt samengewerkt weet iedereen bijna alles van elkaar en dat maakt het ook heel persoonlijk. Bij TFD mag je zijn wie je bent; “Of ik nu ontzettend vrolijk ben of ontzettend chagrijnig en alles ertussenin, dat mag hier gewoon. Dat accepteren we van elkaar.” Er is altijd een luisterend oor, en als het niet goed gaat hoor je het ook, maar er is veel waardering en erkenning onder de collega’s onderling.

Doordat Janine haar hart op de tong draagt is er werkelijk niets wat ze bij TFD nog niet over haar weten. Maar leuk om te vermelden is dat Janine elke dag iets van roze in haar kleding draagt, dat ze stapelgek is op (roze) unicorns en kerst. Je kan haar al voor de zomer vragen hoeveel dagen het nog duurt voordat het kerst is.

Thuis heeft Janine op de vloer de Style Register 7260-2 van TFD Floortile liggen, maar als ze nu opnieuw een vloer uit zou mogen kiezen zal het de Pro+ 14 of een uit de Heritage serie worden.