Jolanda Marsman

Jolanda Marsman
Commercieel medewerker binnendienst

Dit is de favoriete vloer van Jolanda Marsman

Als je telefonisch contact opneemt met TFD krijg je meestal Ayla, Marcel of Jolanda aan de telefoon. Jolanda is sinds een jaar werkzaam op de binnendienst. Ze is betrouwbaar , nauwkeurig, een harde werker en ze gaat ervoor als ze iets wil bereiken. Ze vindt het prettig om de werkzaamheden van A tot Z af te maken en daarin zet ze graag een stapje extra. Jolanda voelt zich thuis binnen de TFD familie: “Er hangt een hele fijne sfeer binnen het bedrijf. Je krijgt veel vrijheid in het uitvoeren van je werkzaamheden en er kan en mag veel. We werken met z’n allen hard maar er is ook tijd voor humor en gezelligheid.”

Jolanda is een perfectionist, ze zorgt er graag voor dat iedereen het naar zijn/haar zin heeft. Ook in haar gezin is ze zorgzaam en komen anderen op de eerste plaats.

Daarnaast is Jolanda ook sportief, ze houdt van volleyballen, dat is voor haar echt ontspanning: “We hebben zo’n leuk en gezellig team, dat voelt zoals een 2e familie, waarmee we vaak leuke dingen ondernemen ook buiten de volleybal om.”

Thuis heeft Jolanda haar favoriete vloer van TFD liggen: “de HC7260-2, daar zijn we erg blij mee!! Vlak voordat ik bij TFD mocht beginnen waren we zover met de verbouwing van ons huis dat de vloer erin kon… vanuit TFD werd er al wel gezegd; je kan natuurlijk geen personeel aannemen wat geen TFD in huis heeft liggen.