Leo Toonen

Leo Toonen
Magazijnmeester

Dit is de favoriete vloer van Leo Toonen

Leo Toonen behoort als broer van Rob letterlijk tot de TFD familie. Al had hij al wel een heel werkend leven al achter de rug had voordat hij de overstap maakte naar TFD. Ruim 25 jaar was Leo werkzaam in de metaalindustrie en heeft daar veel magazijn ervaring opgedaan. Eerst als medewerker en later als leidinggevende.

Op 45 jarige leeftijd is Leo het nieuwe avontuur aangegaan bij TFD. Vanaf het eerste begin is hij erbij geweest. Eerst op de vloer als stoffeerder. Maar toen TFD al snel begon te groeien verplaatste zijn werkveld zich steeds meer naar het magazijn. In het nieuwe pand, ruim 10 jaar geleden, heeft Leo het hele distributiecentrum van TFD op poten gezet. En dat beheert hij nog steeds met veel plezier.

Leo voelt hij zich goed bij de vrijheid en vertrouwen wat hij krijgt van Rob en Monique; “Ik kan eigenlijk alles doen wat ik wil doen en ben vrij in gaan en staan waar ik zelf wil. Ik kan heel veel van mezelf hierin leggen. Orde en netheid, en meedenken vind ik erg leuk en belangrijk.”

Leo is creatief in het bedenken van oplossingen; “Wat mijn ogen zien kunnen mijn handen maken.” Hij kan metselen, stuken, werken met gas, water en elektra: eigenlijk kan Leo alles maken.

Als Leo niet aan het werk is brengt hij zijn tijd graag door bij zijn gezin. Leo is sinds kort opa en dat vind hij helemaal geweldig!

Daarnaast houdt Leo van vogels. Ooit is hij begonnen met duiven maar tegenwoordig heeft hij kanaries. Dit broedseizoen gaat hij in met vier koppeltjes, dus daar zullen heel wat jonge vogeltjes bij gaan komen.

Dagelijks gaan er vele items uit de TFD collectie door Leo’s handen. De Firm collectie is wel zijn favoriet.