Lisanne Wentink

Lisanne Wentink
marketeer

Dit is de favoriete vloer van Lisanne Wentink

LISANNE

Dit is de favoriete vloer van Lisanne Wentink

Lisanne is sinds november 2021 werkzaam bij TFD als (online) marketeer. Na het behalen van haar bachelor Communication and Multimediadesign in 2021 is ze begonnen in de E-commerce.

Hier kon ze haar draai niet helemaal vinden, dus is ze gestopt met werken om voltijd met haar paarden bezig te kunnen zijn.

Na een tijdje begon het toch wel weer te kriebelen om iets richting content creator/tekstschrijver op te pakken. De functie van marketeer bij TFD kwam op haar pad, een uitdaging die tot op de dag van vandaag goed bevalt.

De diversiteit in werkzaamheden, het kleine team en de ruimte voor creativiteit vind ze erg fijn. Als junior marketeer voelt ze zich nog erg groen in het vak, maar ze krijgt bij TFD wel de ruimte om te leren en te ontdekken.

Lisanne woont samen met haar vriend in een appartement in de binnenstad van Kampen. In haar vrije tijd is ze graag bij haar vier paarden en drie katten.

Leuke dingen doen met vrienden, eten bestellen en Netflixen staan ook hoog in het lijstje met favorieten.

Als favoriete vloer kiest Lisanne de Heritage 6. De karakteristieke vloer spreekt haar aan door zijn stoere en vintage uitstraling.