Monique Toonen

Monique Toonen
Oprichter / CEO

Dit is de favoriete vloer van Monique Toonen

TFD is een echt familiebedrijf dat ruim 25 jaar geleden is opgebouwd door Rob en Monique Toonen. Samen zijn zij ooit zelf op de vloer begonnen en weten als geen ander waar daar de behoefte ligt; een decoratief, mooi design maar vooral ook kwaliteit en praktisch gemak. De creativiteit die zij hebben om oplossingen te bedenken om inrichtingen nog mooier en praktischer te maken is een vorm van scheppen. Samen zijn Rob en Monique goed voor maar liefst 50 jaar kennis en vakmanschap en dat vindt je in alles terug.

Al die jaren hebben Rob en Monique gewerkt met de natuur als basis. Ze hebben zich altijd omringd door een oase van groen en heel veel dieren zoals honden, katten, varkentjes en paarden. Veel van hun dieren heeft Monique gered uit schrijnende situaties. Ze haalt ze van overal ter wereld en redt deze veelal mishandelde dieren uit de goot en biedt ze bij hen thuis een beter leven. “Bij de dieren vind ik rust, zij zijn heel puur en eerlijk, dit inspireert en houdt mijzelf ook down-to-earth. Met de natuur als basis kun je werken vanuit je gevoel.”

In het TFD Experience Center in Dalfsen zal je dit ook ervaren. Naast de prachtige presentatie van de nieuwe collecties van TFD zie je ook de inspiratie uit de natuur heel duidelijk terug.

Wees welkom om kennis te maken met de TFD familie. Na het maken van een afspraak ontvangen we je graag. Ook staan onze dealers en salesmanagers ter beschikking om alles te vertellen over de vloeroplossingen van TFD Floortile.