Raimond van Wijk

Raimond van Wijk
Salesmanager zuid Nederland

Dit is de favoriete vloer van Raimond van Wijk

Raimond van Wijk TFD Floortile Team member website-min

Dit is de favoriete vloer van Raimond van Wijk

Raimond werd vijf jaar geleden, na een open sollicitatie, uitgenodigd door Monique voor een kennismaking. Dit gesprek voelde als een warm bad en er was een wederzijdse klik. Een week later reed hij rond voor TFD. Raimond van Wijk is opgegroeid in de vloerenwereld waarin zijn vader al jarenlang actief was. En doordat hij ooit is begonnen als stoffeerder heeft Raimond al zijn kennis op kunnen doen op de werkvloer. Van deze bagage heeft hij nog elke dag plezier.

Naast zijn passie voor het vak heeft Raimond nog een grote liefde: de muziek. Hij speelt al meer dan 25 jaar als basgitarist in een rockbandje en bezoekt daarnaast graag concerten en festivals. “Het maken van muziek is lekker creatief en het spelen in een band is een teamsport. Dit kan ik ook inzetten bij TFD omdat we te maken hebben met diverse situaties waarbij enige creativiteit noodzakelijk is om de klanten zo goed mogelijk te kunnen bedienen of adviseren. Ook is samenwerking erg belangrijk. We hebben elkaar allemaal hard nodig om tot de beste resultaten te komen.”

Raimond voelt zich thuis bij TFD door de informele sfeer: “TFD is een echt familiebedrijf waar iedere collega gewaardeerd wordt en waar we samen kunnen lachen en mogen huilen. Je krijgt alle vrijheid en mogelijkheden aangereikt om het werk met elkaar tot een succes te maken.”

Niet alleen is Raimond creatief, muzikaal en heeft hij veel kennis van zaken. Hij is ook nog eens een hele handige klusser. Zo bouwt hij aan zijn huis een veranda en ook zijn basgitaren maakt hij zelf.

Zijn favoriete vloeren van TFD Floortile zijn de EXPERIENCE en de HERITAGE: “Ik hou van het onderscheidende karakter en de stoere uitstraling van deze collecties.”