Rainaldo Koerhuis

Rainaldo Koerhuis
Salesmanager noord en oost Nederland

Dit is de favoriete vloer van Rainaldo Koerhuis

Rainaldo Koerhuis TFD Floortile Team member

Dit is de favoriete vloer van Rainaldo Koerhuis

Al ruim 10 jaar is Rainaldo een bekend gezicht in de buitendienst van TFD. Ooit heeft hij zijn bakkersdiploma aan de wilgen gehangen en is zijn passie voor vloeren ontstaan tijdens zijn lange loopbaan in de vloeren wereld.

Rainaldo is enorm gedreven en staat, zoals hij het zelf zegt, altijd ‘aan’. Hij legt zijn ziel en zaligheid in zijn werk. Hij beschouwt zijn rayon als zijn eigen onderneming en wil er het maximale uithalen. Niet alleen voor zichzelf en TFD maar juist ook voor zijn klanten. Rainaldo denkt mee, ondersteunt, adviseert en onderhoudt langdurige relaties met zijn klanten. “Vaak gaan de gesprekken niet eens meer over de handel maar over hele andere dingen. Deze persoonlijke band die ik heb opgebouwd is voor mij heel waardevol, dat maakt mijn werk zo leuk.”

De gedrevenheid van Rainaldo zie je ook terug in zijn andere grote passie: hardlopen. Hij heeft al vele marathons gelopen en loopt nu nog steeds 3 x per week minimaal 10 kilometer. Rainaldo loopt altijd door de natuur: “Hardlopen houdt mij fit, het maakt mijn hoofd leeg en het geeft mij veel voldoening.”

Gedrevenheid herkent hij ook bij Rob en Monique. Dat maakt dat Rainaldo zich thuis voelt bij TFD; “We gaan altijd voor kwaliteit. Daarnaast vind ik de familiaire sfeer en de korte lijnen binnen TFD heel prettig. Als salesmanager werk ik als solist, maar ik kan dit niet zonder de ondersteuning van het fantastische team op de binnendienst: Ik krijg altijd nog dezelfde dag antwoord op de moeilijkste vragen.”

Er zijn maar weinig dingen die ze bij TFD nog niet over Rainaldo weten: “Ik ben een open boek en draag het hart op de tong ”

De mooiste vloer van TFD is voor Rainaldo zonder twijfel de Firm collectie, en dan met name de Firm 6 is zijn favoriet. De kleurschakering van deze natuurgetrouwe vloer vindt Rainaldo echt fenomenaal.