Ralph Beeking

Ralph Beeking
Allround medewerker

Dit is de favoriete vloer van Ralph Beeking

Ralph deelt zijn liefde voor honden met de TFD familie. Hij werkte ooit bij de luchtmacht als bewaker en hondengeleider.  Hij was naast bewaking ook verantwoordelijk voor de verzorging en training van de honden. Daar heeft Ralph toen zijn vriendin Chantal, dochter van Monique en Rob, leren kennen. En toen Rob en Monique destijds een boot helemaal casco kochten heeft Ralph samen met Rob die boot helemaal opgebouwd en betimmerd. Hier hebben ze samen bijna een jaar aan gewerkt. Daarna is Ralph blijven werken in het magazijn van TFD. Hij houdt ervan om met zijn handen bezig te zijn. Ralph is ook degene bij TFD die een expert is op het gebied van het installeren van Mozenzi: een uniek product van TFD voor decoratieve wandbekleding met duizenden creatieve mogelijkheden.

Voor de website maakt Ralph nu een film waarmee hij de opnames maakt met een drone. Hij is heel handig in het besturen hiervan en ook het editen van de film neemt hij voor zijn rekening.

Een andere grote passie van Ralph is barbecueën, vooral het low en slow cooking op de bbq is zijn specialiteit. Soms ligt het vlees wel 6 uur op de bbq. Zijn favoriete gerecht is om staartstuk, picanha op de barbecue klaar te maken. Of om zelf verse zalm te roken.

 

Ralphs’ favoriete vloer is de Experience collectie van TFD. Vooral de uitstraling en de kleur van de Experience 3 en 4 vindt hij erg mooi.