Robert Pieters

Robert Pieters
Magazijnmedewerker

Dit is de favoriete vloer van Robert Pieters

Als het mooi weer is dan is er een grote kans dat je voor het pand van TFD in Dalfsen een mooie motor ziet staan. Deze is van Robert. Robert is sinds 2020 werkzaam in het magazijn van TFD. Hier ondersteunt hij Leo en Ralph met allerlei werkzaamheden. Het klikt goed met zijn collega’s wat maakt dat Robert zich thuis voelt bij TFD. Robert vindt het prettig dat hij vrijheid krijgt in het uitvoeren van zijn werkzaamheden. “Wat er moet gebeuren mag je zelf invullen hoe je dat doet.” Daarnaast houdt Robert van uitdaging en afwisseling in zijn werk en zijn doel is dan ook om helemaal allround en zelfstandig alle werkzaamheden in het magazijn uit te kunnen voeren. Zodat alles ten alle tijden door kan blijven draaien, ook als Leo of Ralph er een keer niet zijn.

In zijn vrije tijd zit Robert ook zeker niet stil. Als de sportscholen open zijn is hij hier 3 á 4 keer per week te vinden. Daarnaast houdt hij ervan om met vrienden voetbal te kijken en te darten. En als het mooi weer is dan toert hij op zijn motor graag het hele land door.

Robert houdt van vloeren met een vergrijsde tint. In verschillende TFD collecties zie je deze grijze tinten terug. Maar zijn favoriete vloer is dan wel de Pro 5.