Sanne Lommen

Sanne Lommen
Marketing Manager

Dit is de favoriete vloer van Sanne Lommen

Sanne heeft al meer dan 8 jaar ervaring binnen de marketing opgedaan voordat ze door Monique en Wilco is benaderd om voor TFD te komen werken. Met haar marketing kennis kan zij TFD helpen om de doelstellingen en toekomst visie op het gebied van marketing waar te maken. De diversiteit aan werkzaamheden is erg groot. Daar houdt Sanne van, dit maakt haar baan als Marketing Manager binnen TFD erg leuk. Ze houdt ervan in het diepe gegooid te worden om er vervolgens iets moois van te maken: “Ik werk graag samen, samen komen we tot de beste resultaten.” Diversiteit en vrijheid in haar werk vindt Sanne erg belangrijk. Van B2B naar B2C marketing, van DTP werk tot website ontwikkeling tot het schrijven en maken van content voor de social media kanalen en online adverteren.

“De informele sfeer vind ik erg fijn, korte lijnen. Ook de vrijheid die ik krijg in mijn functie vind ik fijn. Elke collega word gewaardeerd in zijn talenten, dat vind ik goed en dat maakt dat de sfeer ook erg goed is.”

Sanne is avontuurlijk ingesteld en houdt van reizen en de natuur. Lekker nieuwe plekjes ontdekken, nieuwe werelden, nieuwe culturen en nieuwe mensen ontmoeten. Ze gaat graag een stuk wandelen en geniet dan van de mooie kleuren, diverse geluiden en dieren die erin de natuur te bewonderen zijn. Daarnaast is Sanne een echte muziekliefhebber en gaat ze het liefst elke maand naar een concert of festival. Lekker even losgaan, dansen en meezingen! Ze hoopt dat het snel allemaal weer mogelijk is.
Ook is Sanne een echt familie mens waar ze graag veel aandacht aan besteedt: lekker gezellig met zijn allen bij elkaar, genieten van mooie momenten!

De favoriete vloeren van TFD zijn voor Sanne de Experience 3 en de Heritage 2 vanwege hun kleuren en karakter. En ook de Ossis 4 visgraat pvc vloer vindt ze erg mooi.