Wilco de Ruiter

Wilco de Ruiter
Salesdirector

Dit is de favoriete vloer van Wilco de Ruiter

Wilco de Ruiter hoort nu alweer één jaar bij de TFD familie.

Hij is geen onbekende in de vloeren wereld. 25 jaar geleden stapte hij na zijn studie een uitzendbureau binnen op zoek naar een leuke baan, het liefste een baan met een auto, zodat hij zijn grote liefde in het zuiden des lands kon opzoeken. Hij werd aangenomen als vertegenwoordiger in vinyl vloeren en zo begon zijn loopbaan in de vloeren business.

Wilco heeft zich eerst lange tijd gericht op de consumenten markt voor Enia Carpets en vervolgens zich op de projecten markt gestort bij Tarkett.

Uiteindelijk is Wilco nu thuis gekomen bij TFD Floortile.

Hij voelt zich prettig bij het familiegevoel van TFD: “Hier mag je zijn wie je bent. Ik voel mij thuis te midden van de groep mooie collega’s die elkaar waarderen, respecteren en proberen elke dag weer het beste voor elkaar, het bedrijf en onze klanten te halen. Dit sluit heel erg aan bij mijn karakter.”

Wilco houdt ervan om mensen te motiveren, om ze te laten groeien en met plezier en passie hun werk te laten doen. Hij vergelijkt het met zijn passie voor dieren, vooral de paarden:

“Vroeger was ik zelf actief in de paardensport en nu zie ik het bij mijn dochters: door de interactie met de paarden zie ik hun zelfvertrouwen groeien en ze begrijpen dat iets doen met passie en vertrouwen je er veel mooie dingen voor terug krijgt.”

In zijn werkomgeving vindt Wilco het belangrijk dat mensen wat over hebben voor elkaar en elkaar stimuleren in het succesvol zijn. En dat is precies wat hij bij TFD gevonden heeft.

En ook al hoort hij helemaal bij de TFD familie, ze weten daar nog niet alles over hem: “Dat ik vroeger heel sportief was als wedstrijdzeiler en wielrenner, dat weten ze volgens mij nog niet.”

Met zijn jarenlange ervaring heeft Wilco al heel wat vloeren bewandeld, maar wat is nu zijn lievelingsvloer uit de collectie van TFD? “Dat is toch wel de Easy, een vloer die moeiteloos alle elementen in een interieur aan elkaar verbindt door zijn ongecompliceerd design.”