Visualiseer een TFD vloer

VISUALISEER EEN TFD VLOER IN JE EIGEN INTERIEUR MET DE NIEUWE TFD VIEWER

TFD Floortile lanceert de TFD Viewer. Een digitale tool die het eenvoudiger maakt om een vloer te visualiseren in je eigen interieur. Zeker in deze tijd, met beperkte mogelijkheden tot winkelbezoeken, is het een fijne feature bij de keuze voor de juiste vloer.

Ook dealers kunnen hiermee makkelijker hun klanten bedienen en adviseren. Doordat er gebruik gemaakt kan worden van foto’s van de daadwerkelijke ruimte waarvoor een vloer uitgekozen moet worden ontstaat er een realistisch beeld van het uiteindelijke resultaat en de uitstraling in het interieur.

De TFD Viewer is eenvoudig in gebruik en te vinden op de website van TFD of door de QR code te scannen met je mobiel. Je belandt dan automatisch in de TFD Viewer. Je kan ervoor kiezen om een van de voorbeeldkamers te gebruiken of een eigen foto te uploaden. Vervolgens kan je een vloer uit de TFD collectie kiezen en spelen met verschillende mogelijkheden qua kleuren, designs en legpatronen. Het favoriete resultaat kan vervolgens makkelijk doorgestuurd worden naar je TFD dealer en gedeeld worden met familie of vrienden.

Kan jij niet wachten om deze tool te gaan gebruiken? Bekijk dan snel onze website https://www.tfd-floortile.com/tfd-viewer/ en visualiseer jouw nieuwe TFD vloer in jouw eigen interieur.