TFD 93009
Sterk en betrouwbaar

Product specificaties

 • Totale dikte 3,0 mm
 • beschermlaag 0,7 mm
 • Afmetingen 228 x 1219 mm
 • Vellingkant 4 sides
 • Kleur gemiddeld, licht
 • Pak inhoud 3,34 m2
 • Aantal planken in pak 12 planken
 • Garantie particulier 15 jaar
 • Garantie zakelijk 10 jaar

Laat je verder inspireren

Deze vloer geeft sfeer en leeft. Warme kleuren zullen deze vloer extra laten spreken. Een combinatie met planten, licht en een modern of industrieel interieur zal deze vloer laten leven.

Deze avontuurlijke vloer neemt jouw interieur mee in zijn beleving.

De 1617-9 spreekt door zijn lichte en zachte kleur. Deze vloer is luchtig, maar toch sfeervol.

Deze vloer inspireert en leeft. Warme kleuren zullen deze vloer extra laten spreken. Een combinatie met planten, licht en een landelijk of industrieel interieur zal deze vloer laten leven.

Deze TFD 500-7 (REGISTER) vloer heeft een natuurgetrouwe houtstructuur die voelbaar is door de embossing die is aangebracht in de toplaag. De TFD 500-7 (REGISTER) heeft een licht, gemiddelde kleur en een houten design.

Deze TFD 500-4 (REGISTER) vloer heeft een natuurgetrouwe houtstructuur die voelbaar is door de embossing die is aangebracht in de toplaag. De TFD 500-4 (REGISTER) heeft een gemiddeld, donkere kleur en een houten design.

Deze Pro+ 1145-4 vloer heeft een natuurgetrouwe houtstructuur die voelbaar is door de embossing die is aangebracht in de toplaag. De Pro+ 45-4 heeft een licht, gemiddelde kleur en een houten design.

Deze Pro+ 1145-2 vloer heeft een natuurgetrouwe houtstructuur die voelbaar is door de embossing die is aangebracht in de toplaag. De Pro+ 45-2 heeft een licht, gemiddelde kleur en een houten design.

Deze Pro+ 1146-1 vloer heeft een natuurgetrouwe houtstructuur die voelbaar is door de embossing die is aangebracht in de toplaag. De Pro+ 46-1 heeft een licht, gemiddelde kleur en een houten design.

Deze Pro+ 14 vloer heeft een natuurgetrouwe houtstructuur die voelbaar is door de embossing die is aangebracht in de toplaag. De Pro+ 14 heeft een licht, gemiddelde kleur en een houten design.

TFD 93009

Als er vraag is naar een vloer die een extreem hoge belasting aankan dan is de TFD 93009 van TFD zeer geschikt. Deze kwalitatieve en bijzonder sterke vloer van 3mm dikke PVC is voorzien van een toplaag van 0.7 mm.

Door de stabiliteit en slijtvastheid van de TFD 93009 is hij uitstekend toepasbaar in een omgeving waar veel druk wordt uitgeoefend op de vloer. Denk aan commerciële ruimtes, hotels, scholen of zorginstellingen. Hoge bezoekersaantallen kan deze vloer met gemak aan.

Net zoals alle vloeren van TFD is deze vloer duurzaam, onderhoudsvrij, vochtbestendig en voorzien van een extra slijtvaste PU toplaag. Door de bacteriostatische eigenschap van PVC kunnen bacteriën op de vloer zich niet vermeerderen dus dat maakt ook deze TFD 93009 uitermate geschikt voor mensen met een allergie.

De 93009 heeft een houten design en een gemiddelde kleur.

 

De 93009 behoort tot de verlijmbare vloeren

Verlijmbare vloeren, of ook wel dryback vloeren genoemd, zijn PVC vloerdelen die verlijmd worden op een geëgaliseerde ondervloer. Als de ondervloer door het egaliseren werkingsvrij en super glad is gemaakt kan er lijm aangebracht worden waar de PVC vloerdelen op worden geïnstalleerd.

 

Natuurlijk TFD

Duurzaamheid, veiligheid, volksgezondheid en milieu heeft bij TFD Floortile de hoogste prioriteit.

TFD levert dan ook alleen maar volkomen veilige PVC vloeren, voorzien van kwaliteitscertificaten (DiBt Ü-Zeichen certificaat & CE-certificering TÜV Rheinland) waardoor ze voldoen aan de strengste normen.

Al onze vloeren bestaan uit Virgin pvc’s. Dit zijn pure eerste klas pvc’s die niet vervuild zijn door mindere kwaliteiten. Waardoor deze PVC vloeren recyclebaar zijn.

Voor al onze PVC vloeren wordt voor de productie een receptuur zonder ftalaten als weekmakers gebruikt. In plaats daarvan hebben we gekozen voor alternatieven die veilig zijn bevonden voor de volksgezondheid en het milieu.

ONZE VLOEREN ZIJN KLAAR VOOR DE TOEKOMST.  

 

TFD vloeren zijn een bewuste keuze

 • Eenvoudig onderhoud
 • 100 % recyclebaar
 • Ftalaatvrije weekmaker
 • Vocht- en vuilbestendig
 • Geluidsreductie
 • Anti-allergie
 • Slijtvast
 • Geschikt voor vloerverwarming en verkoeling