Overige Producten
Voor ieder wat wils

Filter de collectie

Kies één filter per keer

Kies een design

Kies een kleur

Kies een product soort

TFD Floortile bied ook nog aanvullende producten aan die je nodig heeft bij het leggen en onderhouden van een vloer.

TFD Cleaner

Een PVC vloer van TFD is eenvoudig te onderhouden. Regelmatig stofzuigen en dweilen met TFD cleaner houdt uw vloer als nieuw. Dus er is geen dure halfjaarlijkse polishbeurt nodig! Je vloer blijft gewoon mooi zonder extra werk door het aanschaffen van de TFD Cleaner.

LVT FIX 1.8 ondervloer

Deze 1.8 mm ondervloer vormt een solide basis voor onze collectie PVC vloeren. Op de zelfplakkende zijde kunnen de PVC planken direct aangebracht worden. Tevens zorgt deze ondervloer voor een egale basis zodat egaliseren vaak niet meer nodig is bij oneffenheden van minder dan 0.3 mm. Zo kan binnen een geheel de vloer gemonteerd worden.

Naast de geluiddempende werking van 15 db, de thermische weerstand en bescherming tegen vocht heeft deze ondervloer een uitstekende dynamische belasting.
De LVT FIX is ook zeer geschikt in combinatie met vloerverwarming!

TFD heeft voor hun verlijmbare PVC vloeren collectie een speciale lijm ontwikkeld. Hiermee wordt je vloer snel en stevig aan de ondergrond verlijmd. Dit kan op zowel een bestaande geëgaliseerde betonnen vloer als op een ondervloer.
De speciale TFD Rollijm is afgestemd op verwerkings- en gebruiksgemak. Zelfs door veelvuldig gebruik van rollende bureaustoelen blijft uw vloer perfect vastliggen. Deze milieuvriendelijke lijm is vrij van oplosmiddelen en bevat geen allergenen.

Verlijmen is een snelle legmethode en de PVC vloer is gemakkelijk te verwisselen.

Strips

TFD Floortile heeft 4 mooie strips voor je in de aanbieding. Deze strips worden gebruikt om tussen de planken te voegen. Dit geeft een mooi diepte effect en accentueert de PVC vloer.
De strips zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, grijs, zilver en bruin.

TFD Rollijm

TFD heeft voor hun verlijmbare PVC vloeren collectie een speciale lijm ontwikkeld. Hiermee wordt uw vloer snel en stevig aan de ondergrond verlijmd. Dit kan op zowel een bestaande geëgaliseerde betonnen vloer als op een ondervloer.

De speciale TFD Rollijm is afgestemd op verwerkings- en gebruiksgemak. Zelfs door veelvuldig gebruik van rollende bureaustoelen blijft uw vloer perfect vastliggen. Verlijmen is een snelle legmethode en de PVC vloer is gemakkelijk te verwisselen.

Deze milieuvriendelijke lijm is vrij van oplosmiddelen en bevat geen allergenen.