Rigid Core
Voor ieder wat wils

Filter de collectie

Kies één filter per keer

Kies een design

Kies een kleur

Kies een product soort

Rigid Core collectie

De Rigid Core collectie van TFD kenmerkt zich door de natuurgetrouwe uitstraling. De structuur van deze PVC vloeren collectie is nauwelijks van natuurlijke materialen te onderscheiden. Dit komt doordat bij deze planken een techniek; de Register Embossing, is toegepast. Hierbij wordt er in de toplaag een structuur aangebracht die exact gelijk is aan de tekening van het design. Je voelt en ziet hierdoor het reliëf alsof het een echte houten vloer is. Elke nerf en knoest van het ontwerp voel je terug in de structuur van de Rigid Core planken.

Deze designs zijn ook beschikbaar in de Style Register collectie van TFD Floortile.

Tot deze collectie behoort de Rigid 60-2 | Rigid 60-3 | Rigid 60-4 | Rigid 60-12 | Rigid 60-13 | Rigid 60-14

De Rigid Core collectie behoort tot de Rigid Just Click vloeren

Rigid Just Click vloeren zijn een relatief nieuw vloerproduct. Het zijn Stone/ Polymeer/Composite vloerdelen met een toplaag van PVC, voorzien van een kliksysteem. De vloeren zijn zwevend en hoeven dus niet verlijmd te worden zoals de verlijmbare / dryback PVC stroken. Vaak hoeft er ook niet geëgaliseerd te worden en kunnen ze in veel gevallen over een bestaande harde vloer geplaatst worden. Mits de ondervloer niet teveel hoogte verschillen vertoond (meer dan 3mm). Zo kan de vloer relatief snel en makkelijk geïnstalleerd worden.

Een ander groot voordeel van deze Rigid Just Click vloeren is dat je ze gemakkelijk los kan maken en mee kan nemen, in het geval van een verhuizing bijvoorbeeld.

De sterke Rigid Just Click PVC vloer is toepasbaar in zowel de particuliere als de projectmarkt. Ze combineren het beste van twee werelden: het gebruiksgemak van PVC en het eenvoudige legproces van een clickvloer.

Rigid Just Click is 5 mm dik met een slijtlaag van 0,55 mm. (in meerdere kwaliteiten verkrijgbaar, ook in 5mm x 0.3) De designs hebben mede door de embossing een natuurgetrouwe uitstraling. De Rigid Just Click collectie is dus ook erg sterk en stabiel!

Natuurlijk TFD

Duurzaamheid, veiligheid, volksgezondheid en milieu heeft bij TFD Floortile de hoogste prioriteit.

TFD levert dan ook alleen maar volkomen veilige PVC vloeren, voorzien van kwaliteitscertificaten (DiBt Ü-Zeichen certificaat & CE-certificering TÜV Rheinland) waardoor ze voldoen aan de strengste normen.

Al onze vloeren bestaan uit Virgin pvc’s. Dit zijn pure eerste klas pvc’s die niet vervuild zijn door mindere kwaliteiten. Waardoor deze PVC vloeren recyclebaar zijn.

Voor al onze PVC vloeren wordt voor de productie een receptuur zonder ftalaten als weekmakers gebruikt. In plaats daarvan hebben we gekozen voor alternatieven die veilig zijn bevonden voor de volksgezondheid en het milieu.

ONZE VLOEREN ZIJN KLAAR VOOR DE TOEKOMST.

TFD vloeren zijn een bewuste keuze

  • Eenvoudig onderhoud
  • 100 % recyclebaar
  • Ftalaatvrije weekmaker
  • Vocht- en vuilbestendig
  • Geluidsreductie
  • Anti-allergie
  • Slijtvast
  • Geschikt voor vloerverwarming en verkoeling

Rigid 29-01

De 29-01 Rigid van TFD kenmerkt zich door de natuurgetrouwe uitstraling. Elke nerf en knoest van het ontwerp voel je terug in de structuur van de 29-01 Rigid planken.

Bekijk dit product »

Rigid 60-14

De 60-14 Rigid van TFD kenmerkt zich door de natuurgetrouwe uitstraling. Elke nerf en knoest van het ontwerp voel je terug in de structuur van de 60-14 Rigid planken.

Bekijk dit product »

Rigid 60-13

De 60-13 Rigid van TFD kenmerkt zich door de natuurgetrouwe uitstraling. Elke nerf en knoest van het ontwerp voel je terug in de structuur van de 60-13 Rigid planken.

Bekijk dit product »

Rigid 60-12

De 60-12 Rigid van TFD kenmerkt zich door de natuurgetrouwe uitstraling. Elke nerf en knoest van het ontwerp voel je terug in de structuur van de 60-12 Rigid planken.

Bekijk dit product »

Rigid 60-4

De 60-4 Rigid van TFD kenmerkt zich door de natuurgetrouwe uitstraling. Elke nerf en knoest van het ontwerp voel je terug in de structuur van de 60-4 Rigid planken.

Bekijk dit product »

Rigid 60-3

De 60-3 Rigid van TFD kenmerkt zich door de natuurgetrouwe uitstraling. Elke nerf en knoest van het ontwerp voel je terug in de structuur van de 60-3 Rigid planken.

Bekijk dit product »

Rigid 60-2

De 60-2 Rigid van TFD kenmerkt zich door de natuurgetrouwe uitstraling. Elke nerf en knoest van het ontwerp voel je terug in de structuur van de 60-2 Rigid planken.

Bekijk dit product »