Kantoren

Kantoren
Leer ons beter kennen

Kantoren zijn de laatste jaren erg veranderd. Het mag huiselijker, mooier en zeker meer aandacht voor de inrichting. TFD creëert designs die bijdragen aan deze kenmerken om te werken in warme en professionele ruimtes. Trends veranderen naar hippe en professionele uitstraling waar de vloer een groot onderdeel uitmaakt van het design.

Met de collectie van TFD is daar ruimte genoeg voor. Denk aan producten als betonlook, koper, leer of schitterend oud hout. Met keuze uit meer dan 200 designs is er altijd een design dat bij u past.

Met onze Woven L+ collectie kunt u zelfs de textiele look in huis halen. Een harde vloer met een zachte look. De Woven L+ collectie is een flinter dun geweven vinyl gehecht aan een homogene laag, daarmee creëer je een warme textiele uitstraling maar nu kunt u er gewoon de koffie die is gevallen weer opvegen zonder ook maar een vlek achter te laten.

Al onze vloeren zijn eenvoudig in het onderhoud en met onze lange garantietermijnen staan wij volledig achter ons product.

Wilt u nieuwe klant worden van TFD neem dan contact op met ons en wij helpen u graag verder of bezoek ons Experience Center en laat u inspireren!

Tevens vind u op deze pagina enkele projecten van ons binnen de sector kantoren

Hier vind je een gedeelte van de recente projecten bij kantoren om u te inspireren!