Heritage
Voor ieder wat wils

Filter de collectie

Kies één filter per keer

Kies een design

Kies een kleur

Kies een product soort

Heritage collectie

Een warme uitstraling is kenmerkend voor deze collectie. De Heritage collectie ademt een vol en rijk karakter door de diverse kleurschakeringen. Deze PVC vloer geeft een geschiedenis mee aan je interieur. Als karakteristiek element sluit de Heritage collectie goed aan bij een woonstijl met stoere en vintage accenten waar onverwachte combinaties de boventoon voeren. Deze vloer past bij de woontrend om materialen zoals grove stoffen, geschuurd leder, onafgewerkt hout en verschillende soorten natuursteen naar hartenlust te combineren.

Bijzonder aan deze collectie is dat de planken van de Heritage leverbaar zijn in drie verschillende breedtes. Deze kunnen gecombineerd worden waarmee een dynamisch effect in de ruimte gecreëerd wordt. Uiteraard kan er ook voor enkel één van de breedtematen gekozen worden wat dan meer rust brengt in een interieur.

De Heritage is ook verkrijgbaar in de Rigid Just Click collectie van TFD Floortile.

Tot deze collectie behoort de Heritage 2 | Heritage 3 | Heritage 6 | Heritage 7

De Heritage collectie behoort tot de verlijmbare vloeren

Verlijmbare vloeren, of ook wel dryback vloeren genoemd, zijn PVC vloerdelen die verlijmd worden op een geëgaliseerde ondervloer. Als de ondervloer door het egaliseren werkingsvrij en super glad is gemaakt kan er lijm aangebracht worden waar de PVC vloerdelen op worden geïnstalleerd.

Natuurlijk TFD

Duurzaamheid, veiligheid, volksgezondheid en milieu heeft bij TFD Floortile de hoogste prioriteit. TFD levert dan ook alleen maar volkomen veilige PVC vloeren, voorzien van kwaliteitscertificaten (DiBt Ü-Zeichen certificaat & CE-certificering TÜV Rheinland) waardoor ze voldoen aan de strengste normen.

Al onze vloeren bestaan uit Virgin pvc’s. Dit zijn pure eerste klas pvc’s die niet vervuild zijn door mindere kwaliteiten. Waardoor deze PVC vloeren recyclebaar zijn.

Voor al onze PVC vloeren wordt voor de productie een receptuur zonder ftalaten als weekmakers gebruikt. In plaats daarvan hebben we gekozen voor alternatieven die veilig zijn bevonden voor de volksgezondheid en het milieu.

ONZE VLOEREN ZIJN KLAAR VOOR DE TOEKOMST.

TFD vloeren zijn een bewuste keuze

  • Eenvoudig onderhoud
  • 100 % recyclebaar
  • Ftalaatvrije weekmaker
  • Vocht- en vuilbestendig
  • Geluidsreductie
  • Anti-allergie
  • Slijtvast
  • Geschikt voor vloerverwarming en verkoeling

Heritage 7

De Heritage 7 ademt een vol en rijk karakter door de diverse kleurschakeringen. Als karakteristiek element sluit de Heritage 7 goed aan bij een woonstijl met stoere en vintage accenten.

Bekijk dit product »

Heritage 6

De Heritage 6 ademt een vol en rijk karakter door de diverse kleurschakeringen. Als karakteristiek element sluit de Heritage 6 goed aan bij een woonstijl met stoere en vintage accenten.

Bekijk dit product »

Heritage 3

De Heritage 3 ademt een vol en rijk karakter door de diverse kleurschakeringen. Als karakteristiek element sluit de Heritage 3 goed aan bij een woonstijl met stoere en vintage accenten.

Bekijk dit product »

Heritage 2

De Heritage 2 ademt een vol en rijk karakter door de diverse kleurschakeringen. Als karakteristiek element sluit de Heritage 2 goed aan bij een woonstijl met stoere en vintage accenten.

Bekijk dit product »