Gezondheidszorg

Gezondheidszorg
Leer ons beter kennen

Zoals in elke omgeving doen vloeren wat met je, TFD begrijpt als geen ander dat het design en de kleur van de vloer invloed hebben op het wel en wee van mensen die de ruimte gebruiken of doorheen lopen. TFD denkt met u mee als het gaat om uw cliënten. Door onze productie methode (Hotpress) zijn onze PVC-stroken extreem maatvast en zeer sterk. Dit is hard nodig want er wordt nog al wat verwacht van ons product in de gezondheidszorg.

Door het gebruik van onze duurzame toplagen is onderhoud kinderlijk eenvoudig en denken wij mee in het dagdagelijkse onderhoud alsmede in het periodieke zodat u daar minder naar om hoeft te kijken. Nog een pluspunt van TFD, door het gebruik van onze duurzame keuze in toplagen en met de juiste fabrieksmatig aangebrachte PU toplaag krijgt u een hele mooie matte uitstraling. Deze matheid is alleen te verkrijgen door deze combinatie, een extra pre voor uw client, minder glans door strijklicht en dus geen angst voor gladde plekken of nat op de grond wat de angst wegneemt voor uw client.

Kortom TFD denkt mee niet alleen aan het praktische, maar zeker ook in het creëren van mooie en betere ruimtes voor de gebruikers.

Wilt u nieuwe klant worden van TFD neem dan contact op met ons en wij helpen u graag verder of bezoek ons Experience Center en laat u inspireren!

Tevens vind u op deze pagina enkele projecten van ons binnen de sector gezondheidszorg.

Hier vind je een gedeelte van de recente projecten in de gezondheidszorg om u te inspireren!