Futura
Voor ieder wat wils

Filter de collectie

Kies één filter per keer

Kies een design

Kies een kleur

Kies een product soort

Futura collectie

De Futura vloer van TFD is een plank die goed tot zijn recht komt in trendy woonstijlen zoals de Scandinavische interieurstijl. Een Scandinavisch interieur straalt vaak een oase van rust uit. Dat komt door het gebruik van veelal lichte kleuren, strakke lijnen en natuurlijke materialen zoals licht hout, wol en katoen.

Deze minimalistische woonstijl is zeer geschikt om je huis groter te laten lijken. Ook de extra lange Futura plank van 1,5 m draagt bij aan een grotere optische beleving van de ruimte.

Met de matte afwerking en de verfijnde embossing van de Futura onderscheidt deze vloer zich van de veelal robuuste designs. Het natuurgetrouwe design van de Futura is verkrijgbaar in zeven kleurtinten die uiteen lopen van een lichte en vergrijsde uitstraling naar een warmere en meer donkere optiek.

Tot deze collectie behoort de Futura 39-1 | Futura 39-2 | Futura 39-3 | Futura 39-5 | Futura 39-12 | Futura 40-6 | Futura 40-8

De Futura collectie behoort tot de verlijmbare vloeren

Verlijmbare vloeren, of ook wel dryback vloeren genoemd, zijn PVC vloerdelen die verlijmd worden op een geëgaliseerde ondervloer. Als de ondervloer door het egaliseren werkingsvrij en super glad is gemaakt kan er lijm aangebracht worden waar de PVC vloerdelen op worden geïnstalleerd.

Natuurlijk TFD

Duurzaamheid, veiligheid, volksgezondheid en milieu heeft bij TFD Floortile de hoogste prioriteit.

TFD levert dan ook alleen maar volkomen veilige PVC vloeren, voorzien van kwaliteitscertificaten (DiBt Ü-Zeichen certificaat & CE-certificering TÜV Rheinland) waardoor ze voldoen aan de strengste normen.

Al onze vloeren bestaan uit Virgin pvc’s. Dit zijn pure eerste klas pvc’s die niet vervuild zijn door mindere kwaliteiten. Waardoor deze PVC vloeren recyclebaar zijn.

Voor al onze PVC vloeren wordt voor de productie een receptuur zonder ftalaten als weekmakers gebruikt. In plaats daarvan hebben we gekozen voor alternatieven die veilig zijn bevonden voor de volksgezondheid en het milieu.

ONZE VLOEREN ZIJN KLAAR VOOR DE TOEKOMST.

TFD vloeren zijn een bewuste keuze

  • Eenvoudig onderhoud
  • 100 % recyclebaar
  • Ftalaatvrije weekmaker
  • Vocht- en vuilbestendig
  • Geluidsreductie
  • Anti-allergie
  • Slijtvast
  • Geschikt voor vloerverwarming en verkoeling

Futura 40-8

De Futura 40-8 vloer van TFD is een plank die goed tot zijn recht komt in trendy woonstijlen. Met de matte afwerking en de verfijnde embossing van de Futura 40-8 onderscheidt deze vloer zich van de veelal robuuste designs.

Bekijk dit product »

Futura 40-6

De Futura 40-6 vloer van TFD is een plank die goed tot zijn recht komt in trendy woonstijlen. Met de matte afwerking en de verfijnde embossing van de Futura 40-6 onderscheidt deze vloer zich van de veelal robuuste designs.

Bekijk dit product »

Futura 39-12

De Futura 39-12 vloer van TFD is een plank die goed tot zijn recht komt in trendy woonstijlen. Met de matte afwerking en de verfijnde embossing van de Futura 39-12 onderscheidt deze vloer zich van de veelal robuuste designs.

Bekijk dit product »

Futura 39-3

De Futura 39-3 vloer van TFD is een plank die goed tot zijn recht komt in trendy woonstijlen. Met de matte afwerking en de verfijnde embossing van de Futura 39-3 onderscheidt deze vloer zich van de veelal robuuste designs.

Bekijk dit product »

Futura 39-2

De Futura 39-2 vloer van TFD is een plank die goed tot zijn recht komt in trendy woonstijlen. Met de matte afwerking en de verfijnde embossing van de Futura 39-2 onderscheidt deze vloer zich van de veelal robuuste designs.

Bekijk dit product »

Futura 39-1

De Futura 39-1 vloer van TFD is een plank die goed tot zijn recht komt in trendy woonstijlen. Met de matte afwerking en de verfijnde embossing van de Futura 39-1 onderscheidt deze vloer zich van de veelal robuuste designs.

Bekijk dit product »