Projectinrichters

Projectinrichters
Leer ons beter kennen

TFD ontwerpt elke collectie om sfeer en karakter in uw project te brengen. Van hout tot steen/betonlook, van leer tot koper. Voor elk interieur een passend design voor een passende prijs.

Uiteraard staat gebruiks-en onderhoudsgemak hoog in het vaandel.

TFD staat exclusiever in de markt en dat is een bewuste keuze. Wij vinden het belangrijk om naast elkaar te werken en het ondernemerschap aan te gaan. Pragmatisch, vaktechnisch bekwaam en snel kunnen schakelen zijn kwaliteiten waardoor een fijne samenwerking tot de beste resultaten leidt.

Samenwerken uit zich ook in het aanleveren van productfoto’s, ondersteuning in Social Media campagnes, content voor uw Instagram of Facebook account en uiteraard delen wij dat met elkaar voor een nog groter bereik voor uw bedrijf als trotse TFD dealer.

Onze snelle 24 uurs stalen verzendservice, duidelijke contactpersonen op onze binnendienst als mede een professionele buitendienst die u ten alle tijd te woord kan staan of samen met u op het project gaat kijken om advies te geven. Van kennis verrijking en elkaar ondersteunen is nog nooit iemand armer geworden toch?

Zo staat u ook op onze website met naam en toenaam bij vind een dealer en weten toekomstige klanten die onze website bezoeken u nog sneller te vinden.  Ook is het mogelijk om uw project te tonen op onze website op de project referentie pagina. Onze fotograaf komt graag professionele foto’s maken bij u. Vraag uw salesmanager naar onze mogelijkheden.

Wilt u nieuwe klant worden van TFD neem dan contact op met ons en wij helpen u graag verder of bezoek ons Experience Center en laat u inspireren!