Style 3mm
Voor ieder wat wils

Filter de collectie

Kies één filter per keer

Kies een design

Kies een kleur

Kies een product soort

Style 3 mm collectie

Als er vraag is naar een vloer die een extreem hoge belasting aankan dan is de Style 3mm collectie van TFD zeer geschikt. Deze kwalitatieve en bijzonder sterke collectie van 3mm dikke PVC vloeren zijn voorzien van een toplaag van 0.7 mm.

Door de stabiliteit en slijtvastheid van deze collectie is hij uitstekend toepasbaar in een omgeving waar veel druk wordt uitgeoefend op de vloer. Denk aan commerciële ruimtes, hotels, scholen of zorginstellingen. Hoge bezoekersaantallen kan deze collectie met gemak aan.

Net zoals alle vloeren van TFD is deze collectie duurzame, onderhoudsvrij, vochtbestendig en voorzien van een extra slijtvaste PU toplaag. Door de bacteriostatische eigenschap van PVC kunnen bacteriën op de vloer zich niet vermeerderen dus dat maakt ook deze Style 3 mm collectie uitermate geschikt voor mensen met een allergie.

De collectie Style 3 mm bestaat uit 5 kleuren in een houten design.

Tot deze collectie behoort de 19009 | 19010 | 19011 | TFD 3904 | TFD 93009

De Style 3 mm collectie behoort tot de verlijmbare vloeren

Verlijmbare vloeren, of ook wel dryback vloeren genoemd, zijn PVC vloerdelen die verlijmd worden op een geëgaliseerde ondervloer. Als de ondervloer door het egaliseren werkingsvrij en super glad is gemaakt kan er lijm aangebracht worden waar de PVC vloerdelen op worden geïnstalleerd.

Natuurlijk TFD

Duurzaamheid, veiligheid, volksgezondheid en milieu heeft bij TFD Floortile de hoogste prioriteit.

TFD levert dan ook alleen maar volkomen veilige PVC vloeren, voorzien van kwaliteitscertificaten (DiBt Ü-Zeichen certificaat & CE-certificering TÜV Rheinland) waardoor ze voldoen aan de strengste normen.

Al onze vloeren bestaan uit Virgin pvc’s. Dit zijn pure eerste klas pvc’s die niet vervuild zijn door mindere kwaliteiten. Waardoor deze PVC vloeren recyclebaar zijn.

Voor al onze PVC vloeren wordt voor de productie een receptuur zonder ftalaten als weekmakers gebruikt. In plaats daarvan hebben we gekozen voor alternatieven die veilig zijn bevonden voor de volksgezondheid en het milieu.

ONZE VLOEREN ZIJN KLAAR VOOR DE TOEKOMST.

TFD vloeren zijn een bewuste keuze

  • Eenvoudig onderhoud
  • 100 % recyclebaar
  • Ftalaatvrije weekmaker
  • Vocht- en vuilbestendig
  • Geluidsreductie
  • Anti-allergie
  • Slijtvast
  • Geschikt voor vloerverwarming en verkoeling

TFD 93009

Deze kwalitatieve en bijzonder sterke vloer van 3mm dikke PVC is voorzien van een toplaag van 0.7 mm. De TFD 93009 PVC vloer heeft een houten design en een gemiddelde kleur.

Bekijk dit product »

TFD 3904

Deze kwalitatieve en bijzonder sterke vloer van 3mm dikke PVC is voorzien van een toplaag van 0.7 mm. De TFD 3904 PVC vloer heeft een houten design en een gemiddeld, donkere kleur.

Bekijk dit product »

19011

Deze kwalitatieve en bijzonder sterke vloer van 3mm dikke PVC is voorzien van een toplaag van 0.7 mm. De 19011 PVC vloer heeft een houten design en een donkere kleur.

Bekijk dit product »

19010

Deze kwalitatieve en bijzonder sterke vloer van 3mm dikke PVC is voorzien van een toplaag van 0.7 mm. De 19010 PVC vloer heeft een houten design en een donkere kleur.

Bekijk dit product »