Nature Rigid
Voor ieder wat wils

Filter de collectie

Kies één filter per keer

Kies een design

Kies een kleur

Kies een product soort

Nature Rigid collectie

Deze collectie heeft een natuurlijke uitstraling. Hij weerspiegelt het buitenleven. De duidelijke tekening en embossing van de vloer heeft een natuurgetrouw karakter. Met de Nature collectie haal je het buitengevoel naar binnen. Deze collectie brengt de beleving van de natuur in huis. Hij sluit goed aan bij de trend om in interieurstijlen gebruik te maken van natuurlijke vormen, grote kamerplanten en onafgewerkte materialen. De Nature brengt het interieur tot leven.

Deze designs zijn ook beschikbaar in de Nature dryback van TFD Floortile.

Tot deze collectie behoort de Nature 6109-8 | Nature 6191-3 | Nature 6214-10 | Nature 6281-1 

De Nature Rigid collectie behoort tot de Rigid Just Click vloeren

Rigid Just Click vloeren zijn een relatief nieuw vloerproduct. Het zijn Stone/ Polymeer/Composite vloerdelen met een toplaag van PVC, voorzien van een kliksysteem. De vloeren zijn zwevend en hoeven dus niet verlijmd te worden zoals de verlijmbare / dryback PVC stroken. Vaak hoeft er ook niet geëgaliseerd te worden en kunnen ze in veel gevallen over een bestaande harde vloer geplaatst worden. Mits de ondervloer niet teveel hoogte verschillen vertoond (meer dan 3mm). Zo kan de vloer relatief snel en makkelijk geïnstalleerd worden.

Een ander groot voordeel van deze Rigid Just Click vloeren is dat je ze gemakkelijk los kan maken en mee kan nemen, in het geval van een verhuizing bijvoorbeeld.

De sterke Rigid Just Click PVC vloer is toepasbaar in zowel de particuliere als de projectmarkt. Ze combineren het beste van twee werelden: het gebruiksgemak van PVC en het eenvoudige legproces van een clickvloer.

Rigid Just Click is 5.5 mm dik met een slijtlaag van 0,55 mm. De designs hebben mede door de embossing een natuurgetrouwe uitstraling. De Nature Rigid collectie is dus ook erg sterk en stabiel!

Natuurlijk TFD

Duurzaamheid, veiligheid, volksgezondheid en milieu heeft bij TFD Floortile de hoogste prioriteit.

TFD levert dan ook alleen maar volkomen veilige PVC vloeren, voorzien van kwaliteitscertificaten (DiBt Ü-Zeichen certificaat & CE-certificering TÜV Rheinland) waardoor ze voldoen aan de strengste normen.

Al onze vloeren bestaan uit Virgin pvc’s. Dit zijn pure eerste klas pvc’s die niet vervuild zijn door mindere kwaliteiten. Waardoor deze PVC vloeren recyclebaar zijn.

Voor al onze PVC vloeren wordt voor de productie een receptuur zonder ftalaten als weekmakers gebruikt. In plaats daarvan hebben we gekozen voor alternatieven die veilig zijn bevonden voor de volksgezondheid en het milieu.

ONZE VLOEREN ZIJN KLAAR VOOR DE TOEKOMST.

TFD vloeren zijn een bewuste keuze

  • Eenvoudig onderhoud
  • 100 % recyclebaar
  • Ftalaatvrije weekmaker
  • Vocht- en vuilbestendig
  • Geluidsreductie
  • Anti-allergie
  • Slijtvast
  • Geschikt voor vloerverwarming en verkoeling

Nature 6281-1

De Nature 6281-1 Rigid van TFD kenmerkt zich door de natuurgetrouwe uitstraling. Elke nerf en knoest van het ontwerp voel je terug in de structuur van de Nature 6281-1 Rigid planken.

Bekijk dit product »

Nature 6214-10

De Nature 6214-10Rigid van TFD kenmerkt zich door de natuurgetrouwe uitstraling. Elke nerf en knoest van het ontwerp voel je terug in de structuur van de Nature 6214-10 Rigid planken.

Bekijk dit product »

Nature 6191-3

De Nature 6191-3 Rigid van TFD kenmerkt zich door de natuurgetrouwe uitstraling. Elke nerf en knoest van het ontwerp voel je terug in de structuur van de Nature 6191-3 Rigid planken.

Bekijk dit product »

Nature 6109-8

De Nature 6109-8 Rigid van TFD kenmerkt zich door de natuurgetrouwe uitstraling. Elke nerf en knoest van het ontwerp voel je terug in de structuur van de Nature 6109-8 Rigid planken.

Bekijk dit product »