Woven L+
Voor ieder wat wils

Filter de collectie

Kies één filter per keer

Kies een design

Kies een kleur

Kies een product soort

Woven collectie

Deze Woven collectie van geweven PVC garens geeft een sfeervolle warme uitstraling aan je interieur. Door de weeftechniek beleef je het luxe gevoel van tapijt maar je ervaart alle voordelen van een PVC vloer.

Het is de enige woven vloer met een EPT™ toplaag behandeling die (antibacteriële) bescherming biedt. Dat maakt deze vloer ook geschikt voor zeer intensief gebruik en duurzaam qua levensduur.

De oppervlakte van de vloer voelt zacht aan en is geluiddempend, makkelijk te reinigen en beschermd tegen verkleuring. Daarnaast draagt de betrouwbare EPT™ core structuur bij aan de stabiliteit van de Woven.

De designs met natuurlijke kleurschakeringen zijn op elkaar afgestemd en hierdoor goed te combineren. Dit biedt creatieve mogelijkheden om te mixen en matchen en zelf unieke design patronen te creëren. Afhankelijk van de invalshoek van het licht verandert deze vloer van optiek en dat zorgt voor een speels effect.

Met de Woven collectie verandert elke ruimte in een inspirerend interieur en weerspiegelt een luxueuze sfeer in diverse woonstijlen.

Creëer je eigen design met de Woven

De Woven is leverbaar in twee stijlen: Ombre en Herringbone, elk in zes verschillende kleuren. Originele patronen ontstaan door één tot alle zes de kleuren van dezelfde stijl te combineren.

Tot deze collectie behoort de Ombre 401 | Ombre 402 | Ombre 403 | Ombre 404 | Ombre 405 | Ombre 406 | Herringbone 501 | Herringbone 502 | Herringbone 503 | Herringbone 504 | Herringbone 505 | Herringbone 506

De Woven collectie behoort tot de verlijmbare vloeren

Verlijmbare vloeren, of ook wel dryback vloeren genoemd, zijn PVC vloerdelen die verlijmd worden op een geëgaliseerde ondervloer. Als de ondervloer door het egaliseren werkingsvrij en super glad is gemaakt kan er lijm aangebracht worden waar de PVC vloerdelen op worden geïnstalleerd.

Natuurlijk TFD

Duurzaamheid, veiligheid, volksgezondheid en milieu heeft bij TFD Floortile de hoogste prioriteit.

TFD levert dan ook alleen maar volkomen veilige PVC vloeren, voorzien van kwaliteitscertificaten (DiBt Ü-Zeichen certificaat & CE-certificering TÜV Rheinland) waardoor ze voldoen aan de strengste normen.

Al onze vloeren bestaan uit Virgin pvc’s. Dit zijn pure eerste klas pvc’s die niet vervuild zijn door mindere kwaliteiten. Waardoor deze PVC vloeren recyclebaar zijn.

Voor al onze PVC vloeren wordt voor de productie een receptuur zonder ftalaten als weekmakers gebruikt. In plaats daarvan hebben we gekozen voor alternatieven die veilig zijn bevonden voor de volksgezondheid en het milieu.

ONZE VLOEREN ZIJN KLAAR VOOR DE TOEKOMST.

TFD vloeren zijn een bewuste keuze

  • Eenvoudig onderhoud
  • 100 % recyclebaar
  • Ftalaatvrije weekmaker
  • Vocht- en vuilbestendig
  • Geluidsreductie
  • Anti-allergie
  • Slijtvast
  • Geschikt voor vloerverwarming en verkoeling

Herringbone 505

De Herringbone 505 van geweven PVC garens geeft een sfeervolle warme uitstraling aan je interieur. Deze geweven PVC vloer heeft een gemiddeld, donkere kleur en weerspiegelt een luxueuze sfeer in diverse woonstijlen.

Bekijk dit product »

Herringbone 506

De Herringbone 506 van geweven PVC garens geeft een sfeervolle warme uitstraling aan je interieur. Deze geweven PVC vloer heeft een donkere kleur en weerspiegelt een luxueuze sfeer in diverse woonstijlen.

Bekijk dit product »

Herringbone 504

De Herringbone 504 van geweven PVC garens geeft een sfeervolle warme uitstraling aan je interieur. Deze geweven PVC vloer heeft een gemiddeld / donkere kleur en weerspiegelt een luxueuze sfeer in diverse woonstijlen.

Bekijk dit product »

Herringbone 503

De Herringbone 503 van geweven PVC garens geeft een sfeervolle warme uitstraling aan je interieur. Deze geweven PVC vloer heeft een licht / gemiddelde kleur en weerspiegelt een luxueuze sfeer in diverse woonstijlen.

Bekijk dit product »

Herringbone 502

De Herringbone 502 van geweven PVC garens geeft een sfeervolle warme uitstraling aan je interieur. Deze geweven PVC vloer heeft een lichte kleur en weerspiegelt een luxueuze sfeer in diverse woonstijlen.

Bekijk dit product »

Herringbone 501

De Herringbone 501 van geweven PVC garens geeft een sfeervolle warme uitstraling aan je interieur. Deze geweven PVC vloer heeft een lichte kleur en weerspiegelt een luxueuze sfeer in diverse woonstijlen.

Bekijk dit product »

Ombre 406

De Ombre 406 van geweven PVC garens geeft een sfeervolle warme uitstraling aan je interieur. Deze geweven PVC vloer heeft een donkere kleur en weerspiegelt een luxueuze sfeer in diverse woonstijlen.

Bekijk dit product »

Ombre 405

De Ombre 405 van geweven PVC garens geeft een sfeervolle warme uitstraling aan je interieur. Deze geweven PVC vloer heeft een donkere kleur en weerspiegelt een luxueuze sfeer in diverse woonstijlen.

Bekijk dit product »

Ombre 404

De Ombre 404 van geweven PVC garens geeft een sfeervolle warme uitstraling aan je interieur. Deze geweven PVC vloer heeft een gemiddeld, donkere kleur en weerspiegelt een luxueuze sfeer in diverse woonstijlen.

Bekijk dit product »

Ombre 403

De Ombre 403 van geweven PVC garens geeft een sfeervolle warme uitstraling aan je interieur. Deze geweven PVC vloer heeft een licht, gemiddelde kleur en weerspiegelt een luxueuze sfeer in diverse woonstijlen.

Bekijk dit product »