Herringbone 502
Duurzaam en veelzijdig

Product specificaties

 • Totale dikte 3,0 mm
 • Afmetingen 250 x 1000 mm
 • Kleur gemiddeld, licht
 • Pak inhoud 4 m2
 • Aantal planken in pak 16 planken
 • Garantie particulier 15 jaar
 • Garantie zakelijk 10 jaar

Laat je verder inspireren

De Herringbone 505 van geweven PVC garens geeft een sfeervolle warme uitstraling aan je interieur. Deze geweven PVC vloer heeft een gemiddeld, donkere kleur en weerspiegelt een luxueuze sfeer in diverse woonstijlen.

De Herringbone 506 van geweven PVC garens geeft een sfeervolle warme uitstraling aan je interieur. Deze geweven PVC vloer heeft een donkere kleur en weerspiegelt een luxueuze sfeer in diverse woonstijlen.

De Herringbone 504 van geweven PVC garens geeft een sfeervolle warme uitstraling aan je interieur. Deze geweven PVC vloer heeft een gemiddeld / donkere kleur en weerspiegelt een luxueuze sfeer in diverse woonstijlen.

De Herringbone 503 van geweven PVC garens geeft een sfeervolle warme uitstraling aan je interieur. Deze geweven PVC vloer heeft een licht / gemiddelde kleur en weerspiegelt een luxueuze sfeer in diverse woonstijlen.

De Herringbone 501 van geweven PVC garens geeft een sfeervolle warme uitstraling aan je interieur. Deze geweven PVC vloer heeft een lichte kleur en weerspiegelt een luxueuze sfeer in diverse woonstijlen.

De Ombre 406 van geweven PVC garens geeft een sfeervolle warme uitstraling aan je interieur. Deze geweven PVC vloer heeft een donkere kleur en weerspiegelt een luxueuze sfeer in diverse woonstijlen.

De Ombre 405 van geweven PVC garens geeft een sfeervolle warme uitstraling aan je interieur. Deze geweven PVC vloer heeft een donkere kleur en weerspiegelt een luxueuze sfeer in diverse woonstijlen.

De Ombre 404 van geweven PVC garens geeft een sfeervolle warme uitstraling aan je interieur. Deze geweven PVC vloer heeft een gemiddeld, donkere kleur en weerspiegelt een luxueuze sfeer in diverse woonstijlen.

De Ombre 403 van geweven PVC garens geeft een sfeervolle warme uitstraling aan je interieur. Deze geweven PVC vloer heeft een licht, gemiddelde kleur en weerspiegelt een luxueuze sfeer in diverse woonstijlen.

De Ombre 402 van geweven PVC garens geeft een sfeervolle warme uitstraling aan je interieur. Deze geweven PVC vloer heeft een donkere kleur en weerspiegelt een luxueuze sfeer in diverse woonstijlen.

Herringbone 502

Deze Herringbone 502 van geweven PVC garens geeft een sfeervolle warme uitstraling aan je interieur. Door de weeftechniek beleef je het luxe gevoel van tapijt maar je ervaart alle voordelen van een PVC vloer. Het is de enige woven vloer met een EPT™ toplaag behandeling die (antibacteriële) bescherming biedt. Dat maakt deze vloer ook geschikt voor zeer intensief gebruik en duurzaam qua levensduur. De oppervlakte van de vloer voelt zacht aan en is geluiddempend, makkelijk te reinigen en beschermd tegen verkleuring. Daarnaast draagt de betrouwbare EPT™ core structuur bij aan de stabiliteit van de Herringbone 502.


De designs van de Woven collectie met natuurlijke kleurschakeringen zijn op elkaar afgestemd en hierdoor goed te combineren. Dit biedt creatieve mogelijkheden om te mixen en matchen en zelf unieke design patronen te creëren. Afhankelijk van de invalshoek van het licht verandert deze vloer van optiek en dat zorgt voor een speels effect.

Met de Herringbone 502 verandert elke ruimte in een inspirerend interieur en weerspiegelt een luxueuze sfeer in diverse woonstijlen.

 

De Herringbone 502 behoort tot de verlijmbare vloeren

Verlijmbare vloeren, of ook wel dryback vloeren genoemd, zijn PVC vloerdelen die verlijmd worden op een geëgaliseerde ondervloer. Als de ondervloer door het egaliseren werkingsvrij en super glad is gemaakt kan er lijm aangebracht worden waar de PVC vloerdelen op worden geïnstalleerd.

 

Natuurlijk TFD

Duurzaamheid, veiligheid, volksgezondheid en milieu heeft bij TFD Floortile de hoogste prioriteit.

TFD levert dan ook alleen maar volkomen veilige PVC vloeren, voorzien van kwaliteitscertificaten (DiBt Ü-Zeichen certificaat & CE-certificering TÜV Rheinland) waardoor ze voldoen aan de strengste normen.

Al onze vloeren bestaan uit Virgin pvc’s. Dit zijn pure eerste klas pvc’s die niet vervuild zijn door mindere kwaliteiten. Waardoor deze PVC vloeren recyclebaar zijn.

Voor al onze PVC vloeren wordt voor de productie een receptuur zonder ftalaten als weekmakers gebruikt. In plaats daarvan hebben we gekozen voor alternatieven die veilig zijn bevonden voor de volksgezondheid en het milieu.

ONZE VLOEREN ZIJN KLAAR VOOR DE TOEKOMST.  

 

TFD vloeren zijn een bewuste keuze

 • Eenvoudig onderhoud
 • 100 % recyclebaar
 • Ftalaatvrije weekmaker
 • Vocht- en vuilbestendig
 • Geluidsreductie
 • Anti-allergie
 • Slijtvast
 • Geschikt voor vloerverwarming en verkoeling