Ossis Rigid
Voor ieder wat wils

Filter de collectie

Kies één filter per keer

Kies een design

Kies een kleur

Kies een product soort

Ossis Rigid Collectie

De Ossis Rigid collectie van TFD is een vloer die in visgraat patroon gelegd kan worden. Dan liggen de planken schuin en haaks tegen elkaar. Het trapsgewijze patroon lijkt op de graat van een vis – vandaar de naam. De planken, liggen onder een hoek van 90 graden tegen elkaar.

Natuurlijk kan de vloer ook als rechte plank, of een combinatie van beide geïnstalleerd worden. Met of zonder borderstrook en voegstrip voor een mooi contrast.

De Ossis Rigid collectie bestaat uit 5 verschillende kleurtinten die ook gecombineerd kunnen worden voor een levendige uitstraling.

Met de Ossis Rigid visgraat vloer collectie creëer je dynamiek in de ruimte en het patroon geeft een tijdloze en luxe uitstraling aan je interieur.

Tot deze collectie behoort de Ossis R02 | Ossis R05 | Ossis R06 | Ossis R08 | Ossis R10

De Ossis collectie behoort tot de Rigid Just Click vloeren

Rigid Just Click vloeren zijn een relatief nieuw vloerproduct. Het zijn Stone/ Polymeer/Composite vloerdelen met een toplaag van PVC, voorzien van een kliksysteem. De vloeren zijn zwevend en hoeven dus niet verlijmd te worden zoals de verlijmbare / dryback PVC stroken. Vaak hoeft er ook niet geëgaliseerd te worden en kunnen ze in veel gevallen over een bestaande harde vloer geplaatst worden. Mits de ondervloer niet teveel hoogte verschillen vertoond (meer dan 3mm). Zo kan de vloer relatief snel en makkelijk geïnstalleerd worden.

Een ander groot voordeel van deze Rigid Just Click vloeren is dat je ze gemakkelijk los kan maken en mee kan nemen, in het geval van een verhuizing bijvoorbeeld.

De sterke Rigid Just Click PVC vloer is toepasbaar in zowel de particuliere als de projectmarkt. Ze combineren het beste van twee werelden: het gebruiksgemak van PVC en het eenvoudige legproces van een clickvloer.

Rigid Just Click is 5 mm dik met een slijtlaag van 0,55 mm. (in meerdere kwaliteiten verkrijgbaar, ook in 5mm x 0.3.) De designs hebben mede door de embossing een natuurgetrouwe uitstraling. De Rigid Just Click collectie is dus ook erg sterk en stabiel!

Natuurlijk TFD

Duurzaamheid, veiligheid, volksgezondheid en milieu heeft bij TFD Floortile de hoogste prioriteit.

TFD levert dan ook alleen maar volkomen veilige PVC vloeren, voorzien van kwaliteitscertificaten (DiBt Ü-Zeichen certificaat & CE-certificering TÜV Rheinland) waardoor ze voldoen aan de strengste normen.

Al onze vloeren bestaan uit Virgin pvc’s. Dit zijn pure eerste klas pvc’s die niet vervuild zijn door mindere kwaliteiten. Waardoor deze PVC vloeren recyclebaar zijn.

Voor al onze PVC vloeren wordt voor de productie een receptuur zonder ftalaten als weekmakers gebruikt. In plaats daarvan hebben we gekozen voor alternatieven die veilig zijn bevonden voor de volksgezondheid en het milieu.

ONZE VLOEREN ZIJN KLAAR VOOR DE TOEKOMST.

TFD vloeren zijn een bewuste keuze

  • Eenvoudig onderhoud
  • Eenvoudig verleggen
  • 100 % recyclebaar
  • Ftalaatvrije weekmaker
  • Vocht- en vuilbestendig
  • Geluidsreductie
  • Anti-allergie
  • Slijtvast
  • Geschikt voor vloerverwarming en verkoeling

Ossis R10

De Ossis R10 van TFD is een vloer die in visgraat patroon gelegd word. De Ossis R10 is gemiddeld, donker van kleur en heeft een levendige uitstraling.

Bekijk dit product »

Ossis R08

De Ossis R08 van TFD is een vloer die in visgraat patroon gelegd word. De Ossis R02 is licht, gemiddeld van kleur en heeft een levendige uitstraling.

Bekijk dit product »

Ossis R06

De Ossis R06 van TFD is een vloer die in visgraat patroon gelegd word. De Ossis R06 is licht, gemiddeld van kleur en heeft een levendige uitstraling.

Bekijk dit product »

Ossis R05

De Ossis R05 van TFD is een vloer die in visgraat patroon gelegd word. De Ossis R05 is licht, gemiddeld van kleur en heeft een levendige uitstraling.

Bekijk dit product »

Ossis R02

De Ossis R02 van TFD is een vloer die in visgraat patroon gelegd word. De Ossis R02 is licht van kleur en heeft een levendige uitstraling.

Bekijk dit product »