Traprenovatie

Traprenovatie
Laat je trap renoveren

Traprenovatie door TFD Floortile

Met trots presenteert TFD Floortile de nieuwste toevoeging aan haar productportfolio, de TFD PVC-overzettreden. In tijden waarin duurzaamheid een steeds belangrijkere rol speelt is het niet meer dan logisch dat een milieubewust bedrijf als TFD Floortile duurzame oplossingen realiseert waarbij bestaande elementen behouden kunnen worden.

Wanneer de basis van een trap nog goed is maar deze bijvoorbeeld toe is aan groot onderhoud kan er gekozen worden voor een compleet nieuwe uitstraling met de PVC-overzettreden. De TFD PVC-overzettreden worden als grote plaat met een breedte van 1000mm of 1380mm geleverd. De platen hebben een hoogte van 63mm, een diepte van 665mm en een dikte van 12mm. Dit maakt dat de meeste formaten traptreden eenvoudig bekleed kunnen worden. Met de TFD PVC-overzettreden bekleedt u zowel dichte als open trappen.

De solide basis van de PVC-overzettreden bestaat uit watervast mdf materiaal, wat afgewerkt is met een 2.5mm dik PVC-element. Het PVC-element bestaat uit één naadloos geheel waardoor er geen naden zichtbaar zijn op de traptreden. Doordat het PVC-element één naadloos geheel vormt zijn de PVC-overzettreden ook in te zetten binnen projecten waar de strengste certificaten vereist zijn.

Bekijk de collectie voor traprenovatie

De 1603 PVC vloer van TFD zijn grote vierkante tegels met een authentieke krokodillen lederen design. Je creëert meteen een sexy uitstraling in je interieur!

Deze kwalitatieve en bijzonder sterke vloer van 2.5mm dikke PVC is voorzien van een toplaag van 0.55 mm. De 19009 PVC vloer heeft een houten design en een gemiddelde kleur.

Deze kwalitatieve en bijzonder sterke vloer van 3mm dikke PVC is voorzien van een toplaag van 0.7 mm. De 19010 PVC vloer heeft een houten design en een donkere kleur.

De Easy 3 is een plank van licht karakter. Door de verfijnde structuur is deze verlijmbare TFD vloer toepasbaar in verschillende woonstijlen.

De Marble Antraciet geeft karakter en sfeer aan jouw interieur. Een vloer die uitnodigt te variëren met licht en kleur.