Toerisme, recreatie en horeca

Toerisme, recreatie en horeca
Leer ons beter kennen

“Save money and live better” Mensen zoeken kwaliteit voor de mooiste beleving van het moment. Hoe divers is uw branche eigenlijk wel niet? Als er een branche is die alle meer dan 200 designs van TFD kan gebruiken dan is het uw branche wel.

Een café restaurant die de luxe uitstraling wil van de Hongaarse punt of de visgraat, tot een lunchroom die een oude houten vloer wil hebben. Of een hotel die een textiele uitstraling wil maar het praktisch gemak van de makkelijk te reinigen PVC vloer en kiest dan voor onze Woven L+ collectie.

Een aantal vakgenoten zijn al jaren klant bij ons, zie de project referentie pagina. Zij kiezen voor onze kwaliteit zonder problemen.

Kwaliteit betekent maatvaste producten, geen gebruik van glasvlies want dat heeft ons product niet nodig, beter voor het product, beter voor de natuur. Matte toplagen zodat het product ook de luxe uitstraalt die het verdient en niet de glimmende plekken voor het raam. Een veelvoud aan elegante mogelijkheden voor elke denkbare toepassing. De badkamer, toilet en klein-keukens zijn eveneens geschikt om de vloeren in toe te passen.

Wilt u nieuwe klant worden van TFD neem dan contact op met ons en wij helpen u graag verder of bezoek ons Experience Center en laat u inspireren! In de tussentijd kunt u gebruik maken van onze TFD viewer en zie vast wat uw nieuwe TFD vloer doet in uw bedrijf.

Tevens vindt u op deze pagina enkele projecten van ons binnen de sector Toerisme, Recreatie en Horeca.

Hier vind je een gedeelte van de recente projecten in de toerisme, recreatie en horeca om u te inspireren!