Sport en Wellness

Sport en Wellness
Leer ons beter kennen

Kleuren en design zijn bepalend voor de juiste sport/ontspanningsomgeving dat staat vast. Vloeren in de juiste kleur met bijpassend design die ook nog makkelijk in het onderhoud zijn maakt de keuze voor TFD heel logisch.

Het design van de vloer bepaalt de hele ruimte, met authentieke houtdecoren en haarscherpe steendecoren kan een wereld van luxe worden gecreëerd of een ruimte met een actieve houding.

Zo kijken onze designers ook naar onze vloeren als het gaat om de collecties voor het sport en wellness. Met mooie warme houtdecoren en frisse steendecoren worden ruimtes authentieker en strakker precies wat een moderne omgeving wil uitstralen.

Naast design is ook kwaliteit erg belangrijk. Wij produceren nog volgens de traditionele methode en dat levert een aantal voordelen op. Een sterk stabiel product dat zich weer gemakkelijk laat recyclen.

Wilt u nieuwe klant worden van TFD neem dan contact op met ons en wij helpen u graag verder of bezoek ons Experience Center en laat u inspireren! In de tussentijd kunt u gebruik maken van onze TFD viewer en zie vast wat uw nieuwe TFD vloer doet in uw bedrijf.

Tevens vindt u op deze pagina enkele projecten van ons binnen de sector Sport en Wellness.

Van Wens naar Werkelijkheid.

Hier vind je een gedeelte van de recente projecten in de sport en wellness om u te inspireren!