MVO

MVO
Leer ons beter kennen

Maatschappelijk Verantwoord en Duurzaam Ondernemen in het DNA

Maatschappelijk Verantwoord en Duurzaam Ondernemen zit in het DNA van TFD. Rob en Monique voelden zich altijd al sterk verbonden met de natuur en maatschappij. En dit heeft dan ook vanaf het eerste uur van de oprichting van TFD de hoogste prioriteit gehad. TFD levert dan ook alleen maar volkomen veilige PVC vloeren, voorzien van kwaliteitscertificaten (DiBt Ü-Zeichen certificaat & CE-certificering TÜV Rheinland) waardoor ze voldoen aan de strengste normen. Bij het produceren van onze producten zien we dat o.a. terug bij de keuze voor zuivere grondstoffen (o.a. Ftalaat vrij).

Mens en natuur

Daarnaast komt de zorg voor onze medemens duidelijk naar voren in de werkomstandigheden van alle betrokkenen. TFD omzeilt het gevaarlijke spel tussen prijsvechters en slechte kwaliteit leveren door de kwaliteitsgarantie zeker te stellen.  “We doen iets alleen maar als het goed is, anders niet.” Dit maakt TFD vooruitstrevend en 100% betrouwbaar. De overtuiging is om zo weinig mogelijk schade toe te brengen aan het milieu, immers houden ze bij TFD van de natuur.

100 % Recyclebaar

De TFD producten bestaan louter uit zogenaamd virgin pvc’s, wat wil zeggen dat het de eerste kwaliteit pvc’s zijn, puur en niet vervuild met mindere kwaliteiten. Dit betekent o.a. dat deze kwaliteiten kunnen worden vermalen en gerecycled waarmee weer een ander product kan worden opgebouwd.

Energie

Bij TFD richten ze zich op efficiënt energieverbruik en sturen actief op het terugdringen van energieverbruik, elektra en gas. Ook bij uitbreiding of vervanging van het (lease)wagenpark wordt er rekening gehouden met de energieklasse.

Door maatschappelijk verantwoord en duurzaam te ondernemen wil TFD hun bijdrage leveren aan de maatschappij en het milieu op korte en lange termijn.