TFD: WIJ LEVEREN KWALITEITSVLOEREN
TFD: WIJ LEVEREN KWALITEITSVLOEREN
TFD: WIJ LEVEREN KWALITEITSVLOEREN

MVO

Earth & future children

Directie van TFD voelt zich sterk verbonden met de natuur en maatschappij. Bij het produceren van onze producten zien we dat o.a. terug bij de keuze voor zuivere grondstoffen (o.a. Phthalate free). Daarnaast komt de zorg voor onze medemens duidelijk naar voren in werkomstandigheden van alle betrokkenen. Op die manier willen we onze bijdrage leveren aan de maatschappij op korte en lange termijn.

Productieproces

TFD heeft gekozen voor een productieproces waarbij duurzaamheid, veiligheid, volksgezondheid en milieu hoge prioriteit hebben. Door de keuze voor dit productieproces en het behouden van de kwaliteit van de producten, voldoen onze producten aan:
• DiBt Ü-Zeichen certificaat
• CE-certificering TÜV Rheinland

Recycling

De TFD producten bestaan louter uit zogenaamd virgin pvc’s, wat wil zeggen dat het de eerste kwaliteit pvc’s zijn, puur en niet vervuild met mindere kwaliteiten. Dit betekent o.a. dat deze kwaliteiten kunnen worden vermalen en gerecycled waarmee weer een ander product kan worden opgebouwd. Hierbij hebben wij ons o.a. laten inspireren door “de blauwe economie”. Op korte / middellange termijn hopen wij hier ook een specifieke naam/product aan te kunnen koppelen.

Energie

We richten ons actief op efficiënt energieverbruik en sturen actief op het terugdringen van energieverbruik, elektra en gas. Ook bij uitbreiding of vervanging van ons (lease)wagenpark houden we rekening met de energieklasse.

Stel je vraag

TFD Floortile