Detailhandel

Detailhandel
Leer ons beter kennen

Gezond en duurzaam

TFD is zeker geen onbekende in de detailhandel. Wij mogen veel winkels en ketens onze klant noemen.

Nuchter, pragmatisch en snel kunnen schakelen zijn de key-words in de detailhandel. En dat kan TFD.

De designs, kwaliteit en prijs geven altijd de doorslag. De vloer moet sterk genoeg zijn om mooi te blijven en de designs moeten passen bij wat de winkel wil uitstralen. TFD en de detailhandel zijn een bewezen juiste match.

PVC wordt alom beschouwd als vrijwel onverwoestbaar, maar pas op: de ene toplaag is de andere niet. Let dus goed op welke vloer u koopt, voor welke ruimte en voor welk gebruik. Niets is zo vervelend als glimmende en makkelijk krassende PVC-stroken, dat doet afbreuk aan alles wat u erop tentoonstelt, en zelfs als dat wel zou passen heeft TFD een design waarin dat aanwezig is maar dan stabiel en zonder negatieve problemen.

TFD ontwikkelt al meer dan 20 jaar PVC-stroken van de hoogst haalbare kwaliteit. Alle op de best mogelijke manier geproduceerd. De Hotpress methode heeft een aantal belangrijke voordelen. Door deze manier van produceren creëer je een stress vrij product waardoor er geen glasvlies in nodig is om de vormvastheid te kunnen garanderen. Dit maakt het recyclen ook vele malen makkelijker. TFD vloeren zijn door de keus van toplaag en manier van PU aanbrengen zeer sterk en blijvend mat.

De embossingen bestaan veelal uit Register embossing zodat de natuurgetrouwheid nog meer benadrukt wordt.

De ruim 200 designs in Nederland ontwikkelt, passend voor elk idee of concept, maakt het verschil ten beste.

 

De wens is de voorbode van datgene wat je kunt realiseren (Goethe)

Wilt u nieuwe klant worden van TFD neem dan contact op met ons en wij helpen u graag verder of bezoek ons Experience Center en laat u inspireren! In de tussentijd kunt u gebruik maken van onze TFD viewer en zie vast wat uw nieuwe TFD vloer doet in uw bedrijf.

Tevens vindt u op deze pagina enkele projecten van ons binnen de sector Detailhandel.

Hier vind je een gedeelte van de recente projecten in de detailhandel om u te inspireren!